Moggster 13 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No i to sa detale a nie jak w wocie Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Mam pytanie, odpaliłem sobie bitwę historyczną, mapa nie wiem jaka to była, ale część wojny koreańskiej nad Chuncheonem. Mapa Operacja Korea. Mamy tam zapobiec przedostaniu się jednostek naziemnych wroga przez most. Wszystko fajnie, zrzuciłem bomby a że to jest tryb realistyczny to trzeba nowe załadować na lotnisku. A że bazowe lotnisko jest oddalone o 35km to nie chciało mi się lecieć tak daleko, zauważyłem że jest drugie nasze lotnisko w samym mieście, oznaczone A i było na niebiesko. Wylądowałem jednak nie dało się ani załadować amunicji ani naprawić samolotu ani nic. Trzeba lecieć do tego oddalonego lotniska czy może po prostu za daleko wylądowałem i już nie załapało? Edytowane 5 Listopada 2013 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No to rzekomo 15 listopada nadciagaja czolgi Cytuj Link to post Share on other sites
Kombajnista56 2 Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witam, od dobrego roku pogrywam sobie w WT, gra jest zacna po za niektórymi nie doróbkami, polecam wszystkim . Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No i caly misterny plan w pizdu. Open beta GF bedzie pewnie w styczniu... Cytuj Link to post Share on other sites
Kombajnista56 2 Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) No i caly misterny plan w pizdu. Open beta GF bedzie pewnie w styczniu... Nie koniecznie, ja jestem przekonany że GF wyjdzie na bank w grudniu, na święta zrobią nam prezent, w samolotach closed beta też trwała miesiąc. Edytowane 14 Listopada 2013 przez Kombajnista56 Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Oby, oby bo az znowu w WoTa zaczalem grac... Cytuj Link to post Share on other sites
RoXIcon 47 Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A wg mnie jak będzie tak arcadowe celowanie itp to podziekuje WT za czołgi nie sama grafika człowiek żyje. Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Gra ktoś? Jeśli by chciał zacząć to będę wdzięczy za utworzenie konta z tego linku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_8299643Nick mam taki jak tutaj Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Brath Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Moim zdaniem bardzo ważne w WT jest brak prototypów i ogromne mapy. A już teraz da się dostać do bety War Thunder Ground Forces. Cytuj Link to post Share on other sites
EnZo78918 1 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Gra War Thunder jest bardzo fajna. Dobrze mi się grało gdy po raz pierwszy do niej przysiadłem. Bez problemu nabrałem wprawy w sterowanie tym samolotem. Nie powiem że niektórymi jest ciężej mam skromny 5 lvl. Teraz tylko czekam aż udostępnią wszystkim czołgi i w tedy zacznę grać jak głupi . Cytuj Link to post Share on other sites
kamil330i 53 Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 To prawda że jest lepsza od WoP ale ciekawe jak wyjdzie im z czołgami. Cytuj Link to post Share on other sites
wojo12 54 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Bardzo fajna gierka. Polecam. moje pseudo: wojowojo1 Cytuj Link to post Share on other sites
Papiesz111 152 Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wy też nie możecie za bardzo przeglądać internetu jak pobieracie patch 1.37 przez Launchera? Tak zamula, że strony się minutę otwierają;D Cytuj Link to post Share on other sites
malboro511 21 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Witam, zapraszam, jakość jest jaka jest ;] Uzurpator http://www.youtube.com/watch?v=i_mWIGVSMYY Samotny Wilk http://www.youtube.com/watch?v=zWSAVWO2tEw Obrona Bazy (lotniska C) http://www.youtube.com/watch?v=w7MAYyELJIA Tańczący z Wilkami http://www.youtube.com/watch?v=JzqsDRuOiCI Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Co tym zrobiłeś z tym video, że jest w strasznie dziwnych proporcjach i do tego nie na całym klipie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Pograłem w to chwilę na ps4 i chyba zainstaluję na pececie bo nawet fajnie się lata. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Na pc jeszcze lepiej wygląda, a mają tanki i statki wprowadzić Ps. Sterowanie na pc jest inne niż te w konsoli. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Probowalem grac na padzie na pc, ale ciagle mam problem z rwaniem pada w prawa strone. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 To Ty mi powiedz jak odpaliłeś sterowanie padem w tej grze bo ja nie mogę... Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Przy pierwszym odpaleniu gry musisz mieć pada podłaczonego i masz do wyboru 3 ustawienia.Ja jest po ptokach to w ustawieniach sterowania.Jak zainstaluje na nowo to ci wytłumacze. Wejdź w menu -> sterowanie Kliknij zakładkę "sterowanie uproszczone" i w lewym dolnym roku kliknij "wyzerowanie do.." Kliknij w układ kontrolera i znajdź swój kontroler z listy. Kliknij wybierz, tak i tyle. Już masz ustawienia sterowania ustawione pod kontroler xbox 360 Tylko ostrzegam bo gorzej się lata na padzie w wersji pc niż tej na PS4. Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mam trygryska Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 *Ground forces weszlo w OBT Cytuj Link to post Share on other sites
bonnydirt 72 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Zapraszam do wspólnej gry, wymiany zdań, porad o grze War Thunder, gram typowo dla zabawy w wolnym czasie od pracy. Oczywiście głównie czołgi wchodzą w grę. Stream zazwyczaj wieczorem (720p) Konto premium wiec spokojnie można dołączyć do rozgrywki. Jeśli jest ktos zainteresowany to zapraszam więcej informacji na kanale http://www.twitch.tv/bonnydirt Cytuj Link to post Share on other sites
Moggster 13 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) http://wthunder.hol.es/ Strona dopiero co powstala, ale sie rozwija i mam nadzieje ze rozwinie na dobre. Aspiracje na takie nasze polskie centrum ground forces. Rowniez mozna fajne ciekawostki znalezc, jak to zwykle w przypadku zapalencow z GF Edytowane 18 Maja 2014 przez Moggster Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts