Zipiman 0 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam, poszukuje klawiatury która posiada niski skok, niestety jestem przewrażliwiony na jednym punkcie albowiem klawisze muszą tez się wciskać gdy nacisnę sam koniec przycisku, gdyż spotkałem się już o niskim skoku ale trzeba było trafić idealnie w środek co mnie osobiście wkurzało. Zastanawiałem się nad Microsoft sidewinder x4 ale nie wiem jak zachowują się w nim klawisze. Za odpowiedzi bardzo dziękuje i proszę o wyrozumiałość gdyż jestem nowy w branży klawiatur. Cytuj Link to post Share on other sites
jarosekk 19 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Jeśli chce kupić coś tanio to śmiało polecam NATEC ZENDER. Niski profil tak jak w laptopach. Kupiłem ją w sumie dzisiaj za jakieś 60 zł bez podświetlanych klawiszy, ale już mi się pisze na prawdę super. Ciche, dobrze wyprofilowane klawisze, które spokojnie możesz wcisnąć nawet zahaczając je w rogu Cytuj Link to post Share on other sites
krecik88 3 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mam rownież zandera w pracy, powiem tak da sie na niej pisac, ale wykonanie to pierwszej klasy nie jest. Nie wiem jak w innych przypadkach ale np spacja w mojej jest zapadnięta lekko z lewej strony. Poleciłbym logitech ultrax, ale niestety dorwac ja to jak wode na pustyni. Ludzie polecaja jeszcze ogolnie natec meduse, wygladem klawiszy znacznie bardziej przypomina ultrax, ale jak dla mnie wada to duzy enter. Sidewinder tez dobra klawka, ale moze przestraszyc troche dluga spacja i prawy alt przesuniety. Cytuj Link to post Share on other sites
Zipiman 0 Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wądpie aby mi przeszkadzała ta spacja z altem a wole dać trochę więcej kasy, żeby nie było takiej sytuacji jak z moją obecną klawiaturą. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts