szcrev 1 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam ! Jest możliwe żeby mieć w orginalnym pudełku z sklep - 2 klucze do gry ? Pytam ponieważ znam kolesia , który ma do sprzedania jeden (jeden już aktywował ) i myślę nad kupnem , a nie chcę zostać "wyrolowany" . Co o tym sądzicie ? pzdr , czekam na odp Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mogę tylko powiedziec, ze ta gra nie jest warta zakupu. Ostatnio byla mozliwosc zagrania za free przez weekend. Pobralem, zagralem minute i wywalilem. Straszny gniot. Nie polecam. Lepiej kup BF3 jak nie masz. 1 Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Również pobrałem jak była za free i szybko wywaliłem, lepiej sobie w Bf3 pyknąć Link to post Share on other sites
qwertyytrewq 6 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 no bf3 op, lepiej postrzelać z czołgu, samolotu, biec 5 minut przez całą mape i dostać od kolesia który leży w trawsku od 30 minut, no ale jak kto woli Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Weś pomyśl jak może mieć 2 klucze w pudełku ? qwertyy masz racje jak bięgnie się na pałe jak w cod i nie myśli to długo nie pożyjesz.Nie rozumiem ludzi co grają w cod-a na mapach 2m na 2m. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 W Bf3 jest przecież dodatek " Walka w zwarciu " Na mapach Ziba Tower i Metro jest zaje*** sieka zwłaszcza jak się gra po 64 lub 48 graczy Link to post Share on other sites
szcrev 1 Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Weś pomyśl jak może mieć 2 klucze w pudełku ? qwertyy masz racje jak bięgnie się na pałe jak w cod i nie myśli to długo nie pożyjesz.Nie rozumiem ludzi co grają w cod-a na mapach 2m na 2m. Właśnie pierwszy raz słyszę , ja tylko cytuję "sprzedawcę" , więc raczej od niego kupować nie będe . Apropo black opsa 2 , grałem także w free weekend - wycisłem 10 h i przypadł mi do gustu . W BF3 po 200 h już gra straciła dla mnie sens Link to post Share on other sites
qwertyytrewq 6 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 kuba jeżeli bawi Cie siedzenie w bezruchu, skradanie sie w krzakach i tak przez całą mapę to ok Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Nie chodzi o to.Chodzi o myślenie jak zaskoczyć wroga np:który punkt wybrać żeby zdobyć przewagę.W każdej grze znajdą się debile którzy psują całość,ale ja szczerze mówiąc nie narzekam na kamperów.Ponieważ w normalnie grze pokazane jest 3d kamera czy jak to tam i widać osobę która cię zabiła jak ktoś zna mapę no to można mieć niezły ubaw C4 Edytowane 6 Marca 2013 przez Kubba_45 Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Cicho fanboy'e! CSGO oraz QL i tak biją wszystkie te gry... Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 qwerty, wojna to nie tylko zabijanie mistrzu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts