Skocz do zawartości

Black ops 2 - klucze w pudełku

Recommended Posts

Witam !

Jest możliwe żeby mieć w orginalnym pudełku z sklep - 2 klucze do gry ?

Pytam ponieważ znam kolesia , który ma do sprzedania jeden (jeden już aktywował ) i myślę nad kupnem , a nie chcę zostać "wyrolowany" . Co o tym sądzicie ?

pzdr , czekam na odp

Mogę tylko powiedziec, ze ta gra nie jest warta zakupu. Ostatnio byla mozliwosc zagrania za free przez weekend. Pobralem, zagralem minute i wywalilem. Straszny gniot. Nie polecam. Lepiej kup BF3 jak nie masz.

• Popieram 1

Weś pomyśl jak może mieć 2 klucze w pudełku ? qwertyy masz racje jak bięgnie się na pałe jak w cod i nie myśli to długo nie pożyjesz.Nie rozumiem ludzi co grają w cod-a na mapach 2m na 2m.

Weś pomyśl jak może mieć 2 klucze w pudełku ? qwertyy masz racje jak bięgnie się na pałe jak w cod i nie myśli to długo nie pożyjesz.Nie rozumiem ludzi co grają w cod-a na mapach 2m na 2m.

Właśnie pierwszy raz słyszę , ja tylko cytuję "sprzedawcę" , więc raczej od niego kupować nie będe .

Apropo black opsa 2 , grałem także w free weekend - wycisłem 10 h i przypadł mi do gustu :) .

W BF3 po 200 h już gra straciła dla mnie sens ;)

Nie chodzi o to.Chodzi o myślenie jak zaskoczyć wroga np:który punkt wybrać żeby zdobyć przewagę.W każdej grze znajdą się debile którzy psują całość,ale ja szczerze mówiąc nie narzekam na kamperów.Ponieważ w normalnie grze pokazane jest 3d kamera czy jak to tam i widać osobę która cię zabiła jak ktoś zna mapę no to można mieć niezły ubaw C4 :D

Edytowane przez Kubba_45
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...