bolomix 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witam Niedługo zaczynają się ferie, więc postanowiłem kupić jakąś fajną gierkę dla zabicia czasu. Kategoria akcja/sport co polecacie? Myślę, że z każdym tytułem poradzi sobie mój blaszak. Pozdrawiaqm Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Tradycyjnie Modern Warfare 2, głównie rozbija się o tryb multiplayer, który zapewni Ci ogromną ilość emocjonująco spędzonego czasu Link to post Share on other sites
bolomix 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Chyba się skusze na MW2, ale zastanawiam się jeszcze nad GTA IV i Vancouver 2010 ;] Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Vancouver omijać z daleka, strasznie wtórne Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a GTA nudne. Tym sposobem pozostał jeden wybór Chociaż, oprocz MW2, polecę Ci L4D 2, jak nie grałeś to obowiązkowo Fahrenheit (Indigo Prophecy), super gierka Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 GTA nudne... phi Najlepsze jest ! Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 najlepszy sposob na zabicie czasu to... koc gorąca czekolada dziewczyna i jakiś fajny film Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mass Effect 2 polecam w jedynkę nie grałem ale w dwójkę tak i polecam(nie pytać się skąd) Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ja polecam grę RAJD NA BERLIN od City Interactive.Ocena od krytyków?? 2/10 Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Olej gry, lepiej pooglądaj sobie jakieś filmiki na redtube, tam jest prawdziwy wulkan akcji i jeszcze można się czegoś nauczyć Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 polecam gry na facebooku nie ma to jak podziwiać przez 5 dni rosnącą kapustę Link to post Share on other sites
bolomix 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Raczej wezmę MW2, dużo słyszałem dobrego o tej grze . Dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Polecam Link to post Share on other sites
paw2345 1 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja tam ci mogę polecić Prototype i Dirt2 a może Risen- też całkiem fajne. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 GTA nudne... phi Najlepsze jest ! Najlepsze było GTA 2 no i trójka z mega 3D grafiką, a nie to co teraz, ciagle to samo tylko inne miasto i nazwany bohater, noi moze ta 'fabuła', żadnych nowości. Ileś można to samo robić? Grałem na PC i na XboXie i stwierdzalem ze IV jest nudne Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Najlepsze było GTA 2 no i trójka z mega 3D grafiką, a nie to co teraz, ciagle to samo tylko inne miasto i nazwany bohater, noi moze ta 'fabuła', żadnych nowości. Ileś można to samo robić? Grałem na PC i na XboXie i stwierdzalem ze IV jest nudne W takim razie czego byś oczekiwał (poza lepszą optymalizacja, może) od tej gry?! Bo według mnie niczego jej nie brakuje . Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 A ja bym zaproponował Dragon Age: Początek Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 GTA nudne... phi Najlepsze jest ! Najlepsze było GTA 2 no i trójka z mega 3D grafiką, a nie to co teraz, ciagle to samo tylko inne miasto i nazwany bohater, noi moze ta 'fabuła', żadnych nowości. Ileś można to samo robić? Grałem na PC i na XboXie i stwierdzalem ze IV jest nudne gta2 była najgorszą grą z całej serii Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Jar3k, nie oczekuje niczego więcej, po prostu nie podoba mi sie juz ta gra, kiedys jeszcze, za czasów Vice City to pogrywałem, ale potem już nie. Bany, czemu tak uważasz? Chociaz, moze moje odczucia dot. tej czesci są takie, poniewaz mam z nia dobre wspomnienia z grania na multi z kolegami i braćmi W każdym razie, wg. mnie GTA jest nudne, ale to jest moje zdanie Za każdym razem po jakis 2 godzinach gry (maksymalnie) nudziło mi sie już, bo odkryłem wszystkie 'nowości' w danej wersji, a przynajmniej ich większość. Btw. i tak wole gry na multi, albo przynajmniej na lanie. Samemu się nudno gra Ostatnio wciągnął mnie na dłużej w sumie tylko Stalker. Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 GTA 2 było w swoich czasach cudne. Zwłaszcza że byłem w tedy dzieciakiem, który jarał się na wszystko co z grami związane IV wporwadza wiele nowych rzeczy - w końcu nowy silnik, nowa metropolia, inne podejście do tematu "wielkich kradzieży samochodów", media w grze, blah, blah, blah Ale grałbym w to, nawet gdyby nie było tych "nowości". Takie upodobania Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Ja miałem ten sam problem do niedawna, aż mi znajomy pokazał Heroes of Newerth - taka DotA stand-alone. Dawno mnie tak żadna gra nie wciągnęła, nie mająca w nazwie Final Fantasy... Przynajmniej od 3 lat. Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Jar3k, nie oczekuje niczego więcej, po prostu nie podoba mi sie juz ta gra, kiedys jeszcze, za czasów Vice City to pogrywałem, ale potem już nie. Nie, no wiadomo Vice City , ja sam przeszedłem San Andreas kilka razy i na Sa:Mp latałem ładnych parę miesięcy (ale to już było spory kawałek czasu temu). Chociaż nadal uważam że IV-ka jest bardzo dobra to nie wciągnęła mnie tak jak poprzednie części, po prostu myślę, że z przypływem czasu jest coraz mniej gier które mnie interesują . Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 nie kupuj MW2 bo to strata pieniedzy ( CoD4 lepszy mimo wszystko ). poczekaj na BF: Bad Company 2 jak juz. na jesieni wychodzi nowy Medal of Honor wiec MW2 trafi do kosza Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a ja polecam pobiegac po lesie w zime przynajmniej czas nie zostanie zabity Link to post Share on other sites
Recommended Posts