Skocz do zawartości

Zabicie czasu

Recommended Posts

GTA nudne... phi :menda:

Najlepsze jest !

Najlepsze było GTA 2 no i trójka z mega 3D grafiką, a nie to co teraz, ciagle to samo tylko inne miasto i nazwany bohater, noi moze ta 'fabuła', żadnych nowości. Ileś można to samo robić? Grałem na PC i na XboXie i stwierdzalem ze IV jest nudne :menda:

Najlepsze było GTA 2 no i trójka z mega 3D grafiką, a nie to co teraz, ciagle to samo tylko inne miasto i nazwany bohater, noi moze ta 'fabuła', żadnych nowości. Ileś można to samo robić? Grałem na PC i na XboXie i stwierdzalem ze IV jest nudne :menda:

W takim razie czego byś oczekiwał (poza lepszą optymalizacja, może) od tej gry?!

Bo według mnie niczego jej nie brakuje :menda: .

GTA nudne... phi :menda:

Najlepsze jest !

gta2 była najgorszą grą z całej serii

Jar3k, nie oczekuje niczego więcej, po prostu nie podoba mi sie juz ta gra, kiedys jeszcze, za czasów Vice City to pogrywałem, ale potem już nie.

Bany, czemu tak uważasz? Chociaz, moze moje odczucia dot. tej czesci są takie, poniewaz mam z nia dobre wspomnienia z grania na multi z kolegami i braćmi :menda: W każdym razie, wg. mnie GTA jest nudne, ale to jest moje zdanie :menda: Za każdym razem po jakis 2 godzinach gry (maksymalnie) nudziło mi sie już, bo odkryłem wszystkie 'nowości' w danej wersji, a przynajmniej ich większość. Btw. i tak wole gry na multi, albo przynajmniej na lanie. Samemu się nudno gra :(

Ostatnio wciągnął mnie na dłużej w sumie tylko Stalker.

GTA 2 było w swoich czasach cudne. Zwłaszcza że byłem w tedy dzieciakiem, który jarał się na wszystko co z grami związane :menda:

IV wporwadza wiele nowych rzeczy - w końcu nowy silnik, nowa metropolia, inne podejście do tematu "wielkich kradzieży samochodów", media w grze, blah, blah, blah

Ale grałbym w to, nawet gdyby nie było tych "nowości". Takie upodobania :menda:

Jar3k, nie oczekuje niczego więcej, po prostu nie podoba mi sie juz ta gra, kiedys jeszcze, za czasów Vice City to pogrywałem, ale potem już nie.

Nie, no wiadomo Vice City :menda: , ja sam przeszedłem San Andreas kilka razy i na Sa:Mp latałem ładnych parę miesięcy :menda: (ale to już było spory kawałek czasu temu). Chociaż nadal uważam że IV-ka jest bardzo dobra to nie wciągnęła mnie tak jak poprzednie części, po prostu myślę, że z przypływem czasu jest coraz mniej gier które mnie interesują :( .

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...