Ofalo 7 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 WitamChciałbym się spytać kogoś obeznanego, czy jeżeli kupię na steamie Borderlands 1, a druga osoba kupi wersję z kolekcją klasyki to, czy będziemy mogli grać razem co-op'a? I ile mniej więcej trwa kampania?Dzięki za odpowiedzi. Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Tak Link to post Share on other sites
Ofalo 7 Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dzięki za tą długą i wszystko mi wyjaśniająca odpowiedź. Troszkę zawiłą ale da się zrozumieć. Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kampania kilka godzi z wszystkimi dodatkami kilkanaście godzin a jeśli chcesz mieć najlepsze bronię i dobrą postać to przechodzisz po parę razy kampanie z większym poziomem trudności. Jeśli chcesz dobre bronię to zrób z kolegą dodatek "Fort knoxx" tu masz ciekawy filmik. Dobrej zabawy. Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Kampania kilka godzin ? Chyba nie graliśmy w tą samą grę... bo bez dodatków ona zajmuję oj.. długo... Link to post Share on other sites
Gemon 121 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 bo bez dodatków ona zajmuję oj.. długo... Dokładnie, jak grałem pierwszy raz sam to przejście zajęło mi 29 godzin Zrobiłem wszystkie dostępne misje w grze. Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 W dodatku żeby nie było to w głupim COOPie grając we dwie osoby przeciwników jest więcej i są mocniejsi od Nas. Chyba że ktoś na piracie gra to nie ma takich różnic.. Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Kampania kilka godzin ? Chyba nie graliśmy w tą samą grę... bo bez dodatków ona zajmuję oj.. długo... Dla was 20 godzin to może dużo ale dla mnie gdzie przy animacjach siedzę po kilka godzin dziennie to mało Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chodzi o to że na przejście całej gry bez DLCków trzeba poświęcić dużo więcej niż 20h Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Chodzi o to że na przejście całej gry bez DLCków trzeba poświęcić dużo więcej niż 20h Jakoś ja w miarę szybko zrobiłem bordera Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Owszem można zrobić szybko... na chama i w trybie fast run ale nie wiem kto tak lubi grać.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts