morfeus1828 0 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam ! Mam problem z słuchawkami SteelSeries 4H. Otóż nie słychać wysokich i niskich tonów w ogóle. Są aby średnie i to przytłumione takie ze nie da się nic słuchać. Na początku jeszcze jak dotykałem na potencjometrze lutów G i + słucahwki zaczynały grać normalnie. Wydaje mi się że jest to wina potencjometra, kabla lub rozłączenia sie lutu. Prosze o jakie kolwiek rady ponieważ zaginął gdzieś paragon. Cytuj Link to post Share on other sites
Diego_90 275 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Zlutuj, co Ci szkodzi fortuny nie kosztują, a jak zaczną działać to będziesz miał satysfakcję Zacznij od potencjometru i zobacz, co się będzie dalej działo. A na przyszłość polecam rozejrzeć się za normalnymi słuchawkami, a nie takimi pseudo tworami. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts