Skocz do zawartości

Recommended Posts

PROCESOR: Intel Core i5-3470 3,2GHz BOX 6M LGA1155

PŁYTA GŁÓWNA: MSI Z77A-G43 Intel Z77 LGA 1155

PAMIĘĆ RAM: A-Data GAMING 2x4GB, 1600MHz DDR3, CL9, Radiator

DYSK TWARDY: Seagate Barracuda 3.5'' 2TB SATA/600

ZASILACZ: XFX Core 550W 120mm 80+ (P1-550S-XXB9)

To będzie mój przyszły sprzęt, lecz brakuje mi Karty graficznej ;D I pamięci RAM :D ale to już w innym dziale

Ja nic nie chcę podkręcać więc ;D Czyli bez podkręcania jest lepszy Twój czy mój?

Hd7950 jest lepszy niż 660tka %-)

Dobra , wiem , że nie o to chodziło :D Jeśli jesteś pewien , ze nie bdsz podkręcał to brałbym Gigabyte'a  ale to ogranicza się do przesunięcia ssuwaka. Oczywiście Gigusia też podkręcisz ale nie w takim stopniu  ;)

PROCESOR: Intel Core i5-3470 3,2GHz BOX 6M LGA1155

PŁYTA GŁÓWNA: MSI Z77A-G43 Intel Z77 LGA 1155

PAMIĘĆ RAM: A-Data GAMING 2x4GB, 1600MHz DDR3, CL9, Radiator

DYSK TWARDY: Seagate Barracuda 3.5'' 2TB SATA/600

ZASILACZ: XFX Core 550W 120mm 80+ (P1-550S-XXB9)

To będzie mój przyszły sprzęt, lecz brakuje mi Karty graficznej ;D I pamięci RAM :D ale to już w innym dziale

Ja bym brał jakies pamięci cl 8 , dorzucił dysk ssd na system i brał radka 7950 może trafisz tak jak ja i podkrecisz na stabilne 1250 mhz core ;]

Hd7950 jest lepszy niż 660tka %-)

Dobra , wiem , że nie o to chodziło :D Jeśli jesteś pewien , ze nie bdsz podkręcał to brałbym Gigabyte'a  ale to ogranicza się do przesunięcia ssuwaka. Oczywiście Gigusia też podkręcisz ale nie w takim stopniu  ;)

mój radek ma 1250 gpu i 1550 pamięc wiec ta 660tka ssie i to równo 

Edytowane przez Praetoriian

Widać po Twojej wypowiedzi, że Ty niedawno jeszcze ssałeś(nie skapowałeś o co chodzi, i teraz pewnie też nie skapujesz) :D Gdzie ja pisałem , że 660tka to jakaś cudowna karta ? Przecież to jasne , że z HD7950 nie ma co walczyć %-) Zaraz przyjdzie ktoś z GTXem 670 czy HD7970 i powie , że HD7950 ssie :D

Edytowane przez Rafcio1874

Zaraz przyjdzie ktoś z GTXem 670 czy HD7970 i powie , że HD7950 ssie

Ktoś mnie wołał ? :P

7950 zacna karta, niektóre egzemplarze kręcą się tak ładnie, że biją 7970.

Widać po Twojej wypowiedzi, że Ty niedawno jeszcze ssałeś(nie skapowałeś o co chodzi, i teraz pewnie też nie skapujesz) :D Gdzie ja pisałem , że 660tka to jakaś cudowna karta ? Przecież to jasne , że z HD7950 nie ma co walczyć %-) Zaraz przyjdzie ktoś z GTXem 670 czy HD7970 i powie , że HD7950 ssie :D

7970 też może ssać . True tak jak kolega wyżej .  

Mi się osobiście udał egzemplarz z czego bardzo się ciesze  i OC o ponad 50% to rewelka . Dlatego mu ją polecam z czystym sumieniem

A co do ssania to napewno musisz się jeszcze podszkolić bo ja wole laseczki ;]

Każdy mu ją tu poleca %-) Twój komentarz , że 660tka ssie był zbędny :P

zgoda dorzucił bym jeszcze oprócz 660 też 670 :D lecz jestem jeszcze naelektryzowany od czasu jak swoja wykrecilem :D

Każdy chce się też wypowiedzieć ;]