swiezak018 3 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 witam. Gadałem z ojcem aby mi coś kupił na steam. coś tam niby załatwiał niby kupił przez paypal. powiedział że wszystko jest OK i teraz czeka na potwierdzenie przez sms. pytanie do was, czy będzie trzeba coś jeszcze robić ? kupił mi on war of roses w promocji a promo jest do chyba jutra Link to post Share on other sites
znanyf 18 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 pobierz gre przez steam , zainstaluj i graj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 jeszcze nic mi sie nie pojawiło grałem w darmowego triala waro of roses i mam tylko że pozostało 5 H do końca Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Nie kupowałem przez paypal ale powinieneś dostać maila że dziekują za zakup i gra pojawia się w Twojej bibliotece gier gotowa do ściągnięcia. Jeśli masz ją zainstalowaną to po skończeniu promocji będziesz mógł korzystać dalej Link to post Share on other sites
ehhhm 149 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Na przyszłość polecam kupowanie za pomocą Paysafecard. Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 kupowałem przez paypal u różnych dostawców, generalnie działa to jak plug&play, z tą różnicą, że zamiast plug należy wstawić słowo pay Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 czyli jak poszło to wystarczy potwierdzić meila i juz ? dziś rano patrzyłem i meila nie było ;(( Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 A w bibliotece gra dodana? możesz grac? Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 właśnie jej nie mam, a kasa niby poszła, zaraz sprawdze czy mi z konta pociągnęło kasy mi nie pociągnęło z konta , gry nie mam. jest jeszcze promocja kupowac jeszcze raz ? Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Kupuje na Steam przez paypal powiązany bezpośrednio z moim kontem (przelewy wtedy są błyskawiczne - w ciągu kilkudziesięciu sekund). Nawet w weekend DLC sobie kupiłem. Powinieneś dostać takiego mejla ze Steam: Thank you for your recent purchase on Steam.If you’re new to Steam, install the free Steam application now: http://www.steampowered.com/getsteam To play your new games, just launch the Steam application on your computer and log in using your Steam account name: CENZURA. Your games will be available in Steam on the “Library” tab. Any Downloadable Content (DLC) you've purchased is automatically downloaded and will be accessible from within the base game on Steam. To view your new DLC from within your Library, right-click on the base game and select “View Downloadable Content.” This email message will serve as your receipt. You can also access your Purchase History online at any time. Serious Sam 3: Jewel of the Nile 6,99 EUR Total 6,99 EUR Payment Info: PayPal 6,99 EUR Confirmation Number CENZURA Date Confirmed Sat Mar 02 10:07:58 2013 I takiego z paypala: Szanowny Użytkowniku! (Adresatem tej wiadomości jest CENZURA).Odnotowaliśmy wysłanie przez Ciebie płatności w kwocie €6,99 EUR na rzecz sprzedającego WWW.Steampowered.com (steamgameseu@steampowered.com) Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 kupiłem 2 raz, zapłata przez mastercart i od razu mam dostęp do giery, wydrukowałem sobie potwierdzenie zakupu (ot tak aby było) mam nadzieje że nagle nie wyjedzie mi drugi war of roses ;P Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No to git, miłego giercowania Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 hmm tak jeszcze spytam z innej beczki. jest możliwość zwiększenia FPS na kompie ? mam na lapku cóż.. nie najnowszy sprzęt i gra chodzi jak chodzi czasem lepiej czasem gorzej. lecz jest jakiś sposób (gameboostera mam już) wiem wiem temat powlekany 10000000 razy Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mozesz zrezygnować z lepszych ustawień grafiki to zyskasz pare fps ale na słabym sprzędzie cudów nie zobaczysz. Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 detale najniższe rozdziałka także. Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Na steam masz wiele możliwosci placenia ale jakbym miala wybierac miedzy paypalem a psc to wybrałabym tą druga opcje, z innymi metodami nie mialam póki co do czynienia Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 A można spytać dlaczego? Może nieco jaśniej, jeśli możesz?. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts