Skocz do zawartości

zakupy przez steam

Recommended Posts

witam.

Gadałem z ojcem aby mi coś kupił na steam. coś tam niby załatwiał niby kupił przez paypal. powiedział że wszystko jest OK i teraz czeka na potwierdzenie przez sms.

pytanie do was, czy będzie trzeba coś jeszcze robić ? kupił mi on war of roses w promocji a promo jest do chyba jutra

Nie kupowałem przez paypal ale powinieneś dostać maila że dziekują za zakup i gra pojawia się w Twojej bibliotece gier gotowa do ściągnięcia. Jeśli masz ją zainstalowaną to po skończeniu promocji będziesz mógł korzystać dalej

Kupuje na Steam przez paypal powiązany bezpośrednio z moim kontem (przelewy wtedy są błyskawiczne - w ciągu kilkudziesięciu sekund). Nawet w weekend DLC sobie kupiłem. Powinieneś dostać takiego mejla ze Steam:

Thank you for your recent purchase on Steam.

If you’re new to Steam, install the free Steam application now:

http://www.steampowered.com/getsteam

To play your new games, just launch the Steam application on your computer and log in using your Steam account name: CENZURA. Your games will be available in Steam on the “Library” tab.

Any Downloadable Content (DLC) you've purchased is automatically downloaded and will be accessible from within the base game on Steam. To view your new DLC from within your Library, right-click on the base game and select “View Downloadable Content.”

This email message will serve as your receipt. You can also access your Purchase History online at any time.

Serious Sam 3: Jewel of the Nile  
6,99 EUR

Total  
6,99 EUR    
Payment Info:  

PayPal  
6,99 EUR
Confirmation Number  
CENZURA
Date Confirmed  
Sat Mar 02 10:07:58 2013

I takiego z paypala:

Szanowny Użytkowniku! (Adresatem tej wiadomości jest CENZURA).

Odnotowaliśmy wysłanie przez Ciebie płatności w kwocie €6,99 EUR na rzecz sprzedającego WWW.Steampowered.com (steamgameseu@steampowered.com)

hmm tak jeszcze spytam z innej beczki. jest możliwość zwiększenia FPS na kompie ? mam na lapku cóż.. nie najnowszy sprzęt i gra chodzi jak chodzi czasem lepiej czasem gorzej. lecz jest jakiś sposób (gameboostera mam już) wiem wiem temat powlekany 10000000 razy

• 3 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...