poduszka1000 5 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Długo czekałem na pojawienie się aktualizacji do WP 7.8 i... na marne. Od dnia pojawienia się aktualizacji codziennie sprawdzam jej dostępność w Zune i poświęcam co najmniej pół godziny na wymuszanie i nic. Telefon kupiłem na allegro, jak włączam tel. to pokazuje mi się logo t-mobile (tel. jest bez simlocka), moja sieć to orange, lumia 710. Jak ktoś miał taki problem i rozwiązał go to niech napisze jak, bo chciałbym mieć w końcu WP 7.8. Cytuj Link to post Share on other sites
franas07 0 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mialem podobny problem kupilem na allegro HTC one S (z520e) sprowadzany z niemiec tez z t-mobile. aktualizacja na bandowane telefony wychodzi później ja mialem poslizg okolo miesiaca zanim pobralem androida 4.1 pisalem do pomocy technicznej htc i odpisali mi zebym czekal aktualizacja napewno sie pojawi i po 3 tygodniach juz byla;) Cytuj Link to post Share on other sites
poduszka1000 5 Napisano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ta aktualizacja pojawiła się jakoś miesiąc temu więc nie wiem czy też jeszcze poczekać aż tel. sam o niej poinformuje czy dzwonić gdzieś. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 T-Mobile jeszcze nie ma Windows'a 7.8 dla Lumii 710. Musisz niestety ręcznie wgrywać, co nie jest jakoś specjalnie trudne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts