bigipl 22 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kupiłem tablet graficzny ale przesyłka minimalnie będzie trwała 23 dni,posiadam zwykły tablet z androidem i szukam programu który umożliwi mi rysowanie. Nie może być to program gfxtablet bo jedyna wersja programu jest na linux a ja posiadam windowsa. Cytuj Link to post Share on other sites
clyde 31 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A jaki tablet kupileś? Do Intuosów 5 od wacomu będziesz mógł sobie wybrać jeden z poniższych Corel Painter esentials (czy coś takiego), Photoshop Elements i trzeci którego nazwy nie pamiętam A program ma być darmowy czy może być płatny jeżeli druga opcja to ile kasy możesz na niego wydać ? Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) A jaki tablet kupileś? Do Intuosów 5 od wacomu będziesz mógł sobie wybrać jeden z poniższych Corel Painter esentials (czy coś takiego), Photoshop Elements i trzeci którego nazwy nie pamiętam A program ma być darmowy czy może być płatny jeżeli druga opcja to ile kasy możesz na niego wydać ? Może być płatny limit do 100 zł Tylko że mi chodzi o to żebym mógł malować w gimpie za pomocą tabletu. Edytowane 25 Lutego 2013 przez bigipl Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Żaden tablet nie jest tak dokładny jak płytka dotykowa dedykowane grafikom itp. Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Można zamknąć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts