Blue_Hazzard 0 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Cześć, kupiłem z Proline'a kartę Asus hd 7950 top, dostałem już kod na C3, i AMD napisało, że kod do Bioschocka zostanie wysłany, kiedy gra wyjdzie. Teraz mam zamiar ściągnąc c3, ale nie ma polskiej wersji, najwyżej angielska. I teraz nachodzą mnie pytania: 1. Czy w opcjach w originie do ściągania mogę dodać polską wersję? ( 2. Czy po ściągnięciu wersji ang mogę zainstalować polskie napisy, działające też w multiplayerze? (opisy perków, napisy np. zamiast "we've taking the lead" to "przejmujemy prowadzenie" 3. Co się stanie jak wyjdzie jakiś patch, który będzie coś zmieniał? Tzn. angielska wersja patcha, a ja będę miał polskie napisy... (najgorsze możliwości. co będę musiał zmieniać) Edytowane 25 Lutego 2013 przez Blue_Hazzard Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ciesz się że nie musisz w to grać w wersji PL, uwierz. Link to post Share on other sites
Blue_Hazzard 0 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wiem o czym mówisz, ale jednak nie chcę tłumaczyć sobie każdego słowa w singlu, więc proszę o odp. na 2-gie i 3-cie pytanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts