Apollo Diomedes 9 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Poszukuję telefonu jakiegoś starczego który może udostępniać wi fi dla drugiego telefonu bądz laptopa. Im tańszy tym lepszy obojętnie jaka marka czekam na jakieś propozycje bo jak na razie to tylko htc wildfire spełnia ten wymóg Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 KAŻDY telefon z Androidem i Windows Phone (ofc te z WiFi, ale każde mają WiFi) udostępnia tę opcję. iOS chyba też z tego, co kojarzę... Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Kup np samsung spica, często robię z niego hotspota. Używkę dorwiesz za 150zł pewnie Cytuj Link to post Share on other sites
Whomie 2 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Poszukuję telefonu jakiegoś starczego który może udostępniać wi fi dla drugiego telefonu bądz laptopa. Im tańszy tym lepszy obojętnie jaka marka czekam na jakieś propozycje bo jak na razie to tylko htc wildfire spełnia ten wymóg Teorytycznie po zrootowaniu/C.Romie itp. to każdy.Jeżeli chodzi o stock/default , to raczej te nowsze/mocniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Niekoniecznie. Na stock'owej Xperii X8 i Galaxy Ace nie było problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Apollo Diomedes 9 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Okazało się, że moja Nokia E66 ma taką funkcję dzięki programowi JoikuSpot. Tylko mam problem Laptop widzi to połączenie jako jakąś tam sieć czy cuś a mój galaxy Note nie widzi w połączeniach wi fi tej sieci o co chodzi?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts