Skocz do zawartości

Smartphone do internetu, maila. Android czy WP8?

Recommended Posts

Witam, szukam telefonu, który pomógłby mi w pracy czyli używany będzie często internet i mail. Telefon nie powinien być duży (jak SGS3 lub ONE X). I tu pytanie czy lepszy do pracy będzie Android czy Windows Phone? Co do ceny to myślę, że 1500 zł za nowy będzie wystarczająco, a jeśli będzie coś droższego wartego uwagi to mogę dołożyć;)

witam cie nie masz sie co zastanawiac na wm czy androidem,kupuj tylko i wylacznie cos na ios (apple) ponieważ na chwile obecna jest najlepszy,nie wiesza sie,nie za zacinek itp.

do 1500 zl jak poszukasz to kupic ip4s jeżeli nie to 4 

Dobrze ale winda ma obsluge oficjalnego ofica bez wgrywania czego kolwiek, ogolnie jesli chodzi o net, maila i firme to ja stawiam na WP. 

a tak btw to ja jestem na forum krotko a i tak juz wiem ze Ty Buldog za apple skoczysz w ogien piekielny;] zawsze polecasz tylka ta firme, a wiedz ze WP jest bardzo stabilny, ma swoj urok i jest megA plynny

Edytowane przez silentpa100r

Jedynie Android , jeżeli chcesz mieć ALL in One i przenośne centrum multimedialne.

Każdy OS ma jakieś niedociągnięcia , lecz możliwościami Android przewyższa wszystkie wymienione w temacie i nie tylko.

Od siebie polecę te z Samsungowców lub HTC.

Edytowane przez Whomie

Jakiś mały porządny telefon z androidem ? Hmm wszystkie high endowe telefony to wielkie bydlaki. Chociaż powiem Ci, że szybko się do takich rozmiarów przyzwyczaisz. Ja mam telefon z ekranem 4,8 cala i jak mam w dłoniach jakiś inny model z mniejszym ekranem to dziwnie się wtedy czuję obsługując go. 

szczerze powiem wam ze podobaja mi sie z wygladu 2 telefony oprocz iphone

xperia Z ekran ma zarabisty 

HTC ona waska ramka itp

gdyby mialy inny system niz android 

swojego czasu uzywalem hd2 i bylo prawie ok ale android to juz totalne dno (ostatnio gosc gral w pare gierek-i wygladalo to jak na pegazusie (no prawie) ;)