mojmail90 0 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam, szukam telefonu, który pomógłby mi w pracy czyli używany będzie często internet i mail. Telefon nie powinien być duży (jak SGS3 lub ONE X). I tu pytanie czy lepszy do pracy będzie Android czy Windows Phone? Co do ceny to myślę, że 1500 zł za nowy będzie wystarczająco, a jeśli będzie coś droższego wartego uwagi to mogę dołożyć Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Niestety ale wszystkie telefony z wyszej polki maja duze ekrany Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 witam cie nie masz sie co zastanawiac na wm czy androidem,kupuj tylko i wylacznie cos na ios (apple) ponieważ na chwile obecna jest najlepszy,nie wiesza sie,nie za zacinek itp. do 1500 zl jak poszukasz to kupic ip4s jeżeli nie to 4 Cytuj Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 hehe, WP tez sie nie zacina a telefony sa zdecydowanie tansze. Od siebie polecam winde, mialem hd7 i nie bylo z nim zadnych problemow Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Zerknij na HTC 8X Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 he he tansze sa ? po co uzywac okreslenia tansze jak autor tematu pisze do jakiej kwoty szuka i spokojnie sie zamknie w tej kwocie Cytuj Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Dobrze ale winda ma obsluge oficjalnego ofica bez wgrywania czego kolwiek, ogolnie jesli chodzi o net, maila i firme to ja stawiam na WP. a tak btw to ja jestem na forum krotko a i tak juz wiem ze Ty Buldog za apple skoczysz w ogien piekielny;] zawsze polecasz tylka ta firme, a wiedz ze WP jest bardzo stabilny, ma swoj urok i jest megA plynny Edytowane 24 Lutego 2013 przez silentpa100r Cytuj Link to post Share on other sites
jjack 24 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ja rozejrzał bym się za HTC 8X jezeli nie przeszkadza Ci większy ekran o 0.3" http://allegro.pl/htc-htc-8x-125159?change_view=1&order=p Edytowane 24 Lutego 2013 przez jjack Cytuj Link to post Share on other sites
mojmail90 0 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No, właśnie nie wiem, kusi mnie ten WP, ale 8x to bydle;) a coś mniejszego z Androidem? Cytuj Link to post Share on other sites
Whomie 2 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Jedynie Android , jeżeli chcesz mieć ALL in One i przenośne centrum multimedialne. Każdy OS ma jakieś niedociągnięcia , lecz możliwościami Android przewyższa wszystkie wymienione w temacie i nie tylko. Od siebie polecę te z Samsungowców lub HTC. Edytowane 24 Lutego 2013 przez Whomie Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jakiś mały porządny telefon z androidem ? Hmm wszystkie high endowe telefony to wielkie bydlaki. Chociaż powiem Ci, że szybko się do takich rozmiarów przyzwyczaisz. Ja mam telefon z ekranem 4,8 cala i jak mam w dłoniach jakiś inny model z mniejszym ekranem to dziwnie się wtedy czuję obsługując go. Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 szczerze powiem wam ze podobaja mi sie z wygladu 2 telefony oprocz iphone xperia Z ekran ma zarabisty HTC ona waska ramka itp gdyby mialy inny system niz android swojego czasu uzywalem hd2 i bylo prawie ok ale android to juz totalne dno (ostatnio gosc gral w pare gierek-i wygladalo to jak na pegazusie (no prawie) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts