konrad53 0 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Szukam najlepszych słuchawek w cenie do 100zł z mikrofonem, ważne jest też żeby miały na głowie regulacje i były dosyć ładne. Myślę o Maxell Retro DJ oraz Superlux HD681B + zalman mic. Chyba że macie jakieś inne pomysły? Około 100zł, mogę nieznacznie przekroczyć Cytuj Link to post Share on other sites
clyde 31 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 http://www.ceneo.pl/16593568 Cytuj Link to post Share on other sites
konrad53 0 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Może napisz dlaczego je polecasz? Czytałem, że są one o wiele gorsze od podanych przeze mnie Superluxów oraz Maxelli. Poza tym mikrofon zalman mic spisuje się o wiele lepiej od mikrofonów, które są razem ze słuchawkami Cytuj Link to post Share on other sites
Factory 42 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 http://www.ceneo.pl/16593568 Większego shitu to nie mogłeś podać? Takie słuchawki powinny kosztować max 50zł a nawet i mniej,bo już najtańsze Philipsy są od nich lepsze. Superlux HD681 + Zalman ZM-MIC1 będzie dobrym o ile nie najlepszym wyborem w tej cenie. Wersja standard/B/F różnią się tym,że wersja standardowa (samo HD681) ma podbity dół(bass) oraz górę,ale górę da się skutecznie obciąć małym moddingiem. Wersja HD681B jest zbalansowana tj. wszystko na równo (dół,środek,góra). Wersja HD681F jest przeznaczona do wokalu,nie ma tak mocnych basów jak wersja standardowa i B. Ogólnie to wybór zależy od twoich preferencji,niezależnie czy wybierzesz wersję zwykłą czy B będziesz zadowolony. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 HD681B + Zalman mic będzie świetnym wyborem, nawet nie patrz na Fatal1ty. Cytuj Link to post Share on other sites
konrad53 0 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No właśnie wszystko byłoby z nimi ok, gdyby nie to że zbytnio mi się nie podobają.. jakoś tak z wyglądu to bardziej te Maxelle. Będę ich potrzebował głównie do gier (muzyki mało) i skype. A wiadomo coś o tych evo? Bo widziałem zdjęcia, są dużo ładniejsze tylko nie wiadomo kiedy wyjdą. Poza tym niektórzy mówią że w tych 681 ta automatyczna regulacja lubi się czasami zepsuć Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Te HD681 lepiej brzmią, ale wyglądają niezbyt. Jeżeli będą one po domu, to wygląd nie powinien przeszkadzać. Co do awaryjności HD681 - one są po prostu bardzo popularne, to nie jest tak, że one często się psują. Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Psują się raczej rzadko, a model może nie ładny, ale dźwiękowo bardzo dobry. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Co do awaryjności HD681 - one są po prostu bardzo popularne, to nie jest tak, że one często się psują. ja bym napisał inaczej, jak się dba, to trzeba mieć pecha, aby się po psuły. Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ja bym napisał inaczej, jak się dba, to trzeba mieć pecha, aby się po psuły. Tak jest prawie z każdym sprzętem elektronicznym Cytuj Link to post Share on other sites
sinn3r 8 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Zgadzam się. Zalman-mic to świetny wybór. Sam zamówiłem ostatnio 3 sztuki dla siebie i kolegów i dźwięk jest świetny, zero szumów. Co do słuchawek wybierz Superlux hd681 lub sennheiser hd201. Cytuj Link to post Share on other sites
konrad53 0 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A czy mając ubrane te Superluxy HD681B, i poleci w nich np. jakaś piosenka, to czy ludzie na skypie będą to słyszeć? Mikro zalman mic1. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 jeśli będziesz słuchać głośno, to jest taka możliwość, choć pewnie, to zależy jeszcze od kilu rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
konrad53 0 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie, raczej cicho. głównie chodzi mi o to czy ten zalman bierze dźwięki z otoczenia czy nie Cytuj Link to post Share on other sites
pamel 0 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Panowie dołączę się i zapytam która wersja superluxów najlepiej sprawdzi się w grach? często gram w strzelnaki typu far cry itp ale i np w cs 1.6 gram sporo więc chciał bym wiedzieć która wersja była by najlepsza? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Panowie dołączę się i zapytam która wersja superluxów najlepiej sprawdzi się w grach? często gram w strzelnaki typu far cry itp ale i np w cs 1.6 gram sporo więc chciał bym wiedzieć która wersja była by najlepsza? Pół-otwarte Supeluxy 668B, ale i tez jest wersja 681. Ciężko coś doradzić do twego gustu, choć można polecane wymienić no i karta muzyczna bardzo wymagana do Superluxów. nie, raczej cicho. głównie chodzi mi o to czy ten zalman bierze dźwięki z otoczenia czy nie ich nie miałem, ale podobno dużo ściągają i niech może ktoś na ten temat jeszcze się wypowie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts