Skocz do zawartości

Prośba o wycenę konta ORIGIN

Recommended Posts

Panowie ile wołać za konto Origin z grami:

Battlefield 3 - wersja pudełkowa PL

Battlefield 3 Premium - wersja elektroniczna PL

Crysis 2 - wersja elektroniczna

Crysis 3 Hunter Edition - wersja elektroniczna

Edytowane przez Melman1980

A czy się sprzedaje? bo wydaje mi się że nie. Premium teraz kosztuje 70 zł bf 30 + crysis 3 za 100, to masz 200zł za nowe gry.

Jak ktoś kupi to konto za 140 to możesz być bardzo zadowolony. Skoro nie potrafisz tego zrozumieć to po co ten temat? :)

Wyjechałeś najpierw ze 100 zika teraz już 140 :) i chyba do końca nie przeczytałeś co mam na sprzedaż. Temat nie jest założony po to żebym miał cokolwiek zrozumieć. W sumie to mogłem się spodziewać wyceny lichwiarskiej tutaj akurat w twoim wykonaniu. Jeśli chcesz mi coś udowodnić to znajdź mi ofertę na allegro z kontem ORIGIN z ceną niższa niż 150 PLN za te gry może być oferta łączona z różnymi kontami. Pamiętaj o wersji pudełkowej BF3 która mam na sprzedaż.....wtedy być może zrozumiem w jakim celu zakładałem ten temat:)

znalazłem najtańsze oferty na allegro

BF3 - 45

BF3 premium 89

crysis 2 39

crysis 3 105

mówie o nówkach w wersji elektronicznej razem 278 PLN. Nie liczę, że mój BF3 to wersja pudełkowa z płytami :) a ty na początku chciałeś zebym je ożenil za 1/3 ceny :)? Topowe teraz na rynku gry :) lekko sie zbulwersowałem no chyba, że chciałeś je kupić :)

teraz ceny keyów:

bf: 30zł

premium: 70

c2: 30zł

c3: 100zł

220Zł suma.

Teraz odejmij to, że 95% chętnych na crysisa 3 ma już bf'a i nie chce za niego płacić, więc będzie w stanie dać maks 150zł. Jeśli wiedziałeś, że będziesz sprzedawać, to trzeba było dać c3 na osobne konto ;)