dunloper 3 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam. Ostatnio załatwiłem sobie nowy telefon z androidem. Jest tylko 1 problem. Nie mam w domu routera i nie mam jak udostępnić internetu na ten telefon. Wiem, że można udostępnić internet z laptopa, który jest podłączony do internetu na telefon poprzez wifi. I tu jest pytanie, jak to zrobić ? Próbowałem już wiele sposobów ale nic nie działało System na laptopie to Windows XP a internet to Plus LTE. Mam nadzieję, że pomożecie mi w tym problemie. Cytuj Link to post Share on other sites
pzilk 11 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 spróbuj przez connectify. Cytuj Link to post Share on other sites
dunloper 3 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Próbowałem lecz na Windows XP w tym programie można zrobić sieć Ad-Hoc której telefon niestety nie widzi. Zrobiłem sieć na komputerze z Windows 7 i wszystko śmiga ale komp nie może chodzić 24/7 Da się coś jeszcze ogarnąć, żeby zrobić to na XP ? Chodzi o Access Point'a Edytowane 19 Lutego 2013 przez dunloper Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts