Maciek98 3 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mam pytanie czy jak Morele.net wysyłają mi komputer o godzinie 16:00(kurierem) To ten komputer dojdzie tego samego dnia czy następnego? Oni swoją siedzibę mają w Krakowie,a ja mieszkam w Rzeszowie. Odległość około 160km. Cytuj Link to post Share on other sites
lukas454 0 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Nie ma szans, mi to 6 razy przełożyli termin wysyłki i czekałem później 2 tyg. Cytuj Link to post Share on other sites
shadloger 83 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Zależy może być dzisiaj sadzać po odległość ale może tez być do następnego dnia roboczego wiec jutro ;D Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Nawet jakby faktycznie wysłali sprzęt dziś o 16tej, to dojdzie przy dobrych wiatrach na jutro. Faktem jest, że terminowość zamówień w morele.net nie powala więc radzę uzbroić się w cierpliwość. Edytowane 18 Lutego 2013 przez szary_turbo Cytuj Link to post Share on other sites
buck1 23 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Kupowałem i nich części. Wysłano je i na drugi dzień składałem już kompa. Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Link to post Share on other sites
Franki1980 1 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wysyłki kurierskie odebrane w dzień trafiają do magazynu i na sortownie. Przez noc są rozwożone zbiorowo do magazynu w pobliżu docelowego miejsca. Jeżeli magazyn jest do około 15 km od Ciebie to przesyłkę dostaniesz następnego dnia. Oczywiście żadna firma kurierska nie gwarantuje Ci dostawy w żadnym terminie, zawsze może się samochód zepsuć czy ogromny śnieg spaść. Jeżeli dostałeś ( poprosiłeś sklep o numer przesyłki ) możesz zobaczyć na stronie kuriera czy przesyłka została zarejestrowana na sortowni i następnego dnia zobaczysz ją w systemie, że kurier ją zabrał i jest w doręczeniu :} Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Tego samego dnia nigdy nie dostaniesz. O ile nic się po drodze nie zawieruszy powinieneś dostać następnego dnia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts