Bodzioszek 0 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam, od jakiegoś miesiąca mam problem z oglądaniem filmów na youtube. tzn. zacinają się, a już nie mowie w hd. Tak samo transmisje na twitch.tv wiecej niż 480p= jeden wielki lag. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? internet mam 8mb. Ściągając jakieś pliki mam ok.1mb/s. Cytuj Link to post Share on other sites
szramabdg 46 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Aktualizacja flash playera powinna rozwiązać sprawę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bodzioszek 0 Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 dzięki wielkie, na pierwszy rzut oka wygląda, że już jest tak jak wcześniej! niestety dzisiaj probowalem coś oglądać i znowu Cytuj Link to post Share on other sites
szramabdg 46 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jeżeli nie lecisz przez żadne proxy to próbuj zainstalować jakąś świeżą przeglądarkę i tam zobaczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Bodzioszek 0 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 próbowalem opere i mozille, dalej lipa dodam, że u mojego brata na komputerze ktory jest podpiety do tego samego routera wszystko idzie szybciutko i jeszcze patrzylem na vimeo tam w HD buforuje sie normalnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts