sebios 0 Napisano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kurczak ,,..właśnei zamontowałem nowy zasilacz Colermaster Silent PRO GOLD 700W!!! I du*a ciągle to samo!!! Ręce opadają, tamten zasilacz jednak dobry.... SUper kwiatek jednak Porząna marka , tylko tu cos nie tak.... i druga sprawa temperatura procka osiagła podczas testów ok 80stopni... cos jest nei tak... Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wez sobie zrob test w 3dmarku 11 bo vantage ma opcje ktora trzeba zaznaczyc bo inaczej physix na kartach geforce przeklamuje wynik i dodaje pkty do procka i grafiki. jesli masz boxowe chlodzenie to wymien je jak najszybciej. Pozostaje tez kwestia pasty termoprzewodzacej i jaj nakladania jesli to zrobiles zle to temperatury beda wysokie Cytuj Link to post Share on other sites
sebios 0 Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) Witam , Problem Rozwiązany, To nie wina zasilacza Zasilacz bardzo dobry:P, To wina Chłodzenia Procesor żle był dociskany przez radiator (Mocowanie wykrzywione), Ogólnie wszystko fajnie, Po za tym że dorobiłem się nowego zasilacza COOLERMASTER SILENT PRO GOLD 700W 80+GOLD;P ,Nie żałuje Bo wyrwałem go w miarę Tanio a na pewno sie przyda:) A Kwiatek pójdzie pod Młotek:) Edytowane 19 Marca 2013 przez sebios Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts