gucinx 0 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam serdecznie Mam plyte glowna z oblsuga socketu am2+. posiadam procesor amd athlon x2 6000+ Chce goz amienic na phenoma 2 x4 945. Bios aktualizowalem do wersji FHK gdyz taka mi zalecono do obslugi tego procesora. pytanie brzmi czy procesor odpali na tej plycie glownej. Z tego co mi wszyscy pisza i mowia to tak . Plyta glowna Ga-M57SLI-S4 NvidianForce 570 SLI tutaj jest zekoma lista prockow ktore oblsuzy moja plyta glowna . http://www.gigabyte.com.tw/Support/Moth ... uctID=2539 zrobilem update do wersji 2.0 wiec procesor ktory chce kupic powinien byc obsluzony na wersji biosu FHK. Czy warto zmienic procesor ? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Czy warto zmienic procesor ?Na pewno watro praktycznie pod każdym względem jest lepszy od Twojego Athlona Cytuj Link to post Share on other sites
gucinx 0 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 lepszy lepszy napewno tylko czy bedzie pasowac xDjesli mi ktos powie ze wejdzie i bedzie dzialac na mojej plycie to zamawiam go juz dzis Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Niby pisze że obsłuży ale też pisze że to socket AM2 a nie AM2+ więc teoretycznie nie powinno pasować Cytuj Link to post Share on other sites
gucinx 0 Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 na opakowaniu plyty glownej jest znaczek SUPPORT SOCKET AM2+. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Aha to powinno działać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts