Skocz do zawartości

Grafika do 900zł co wybrać

Recommended Posts

Mój pc aktualnie 

AMD Phenom 1090T - 4.0 Ghz
6GB Ram
Evga Gtx 480
OCZ ZS 750W

karty planuję wymienić gtx'a na którąś z tych kart 
karta będzie oczywiście podkręcana 
Najbardziej kusi mnie karta MSI Radeon HD7870 HAWK OC 
Czy ta karta będzie dobrym wyborem jak nie to może jakaś z wyżej podanych a jak nie to co polecicie do 900zł

To nie wiem skąd masz takie informacje, według mnie są bardzo dobre. 

Brałbym 7870 XT oczywiście od szafira i cieszył się zakupem  :)

Edytowane przez buck1
Gość darkatraz

Też jestem ciekaw tej awaryjności bo pierwsze słyszę. Co do asusów. Po co je polecacie skoro wersje TOP miały na początku problemy, a ogólnie to serwis polski asusa to jedno wielkie nieporozumienie.

Względem grafiki to koledzy podali najlepszą opcję. 7870XT i nie ma nic mocniejszego do 900zł.

Sugeruję się opinia mojego znajomego który ma sklep komputerowy. Sapphire u niego zajmuje I miejsce jesli chodzi o awaryjnosc.Oczywiscie nie wszystkie egzemplarze ale miewal problemy np z 7870. Rozumiem ze Szafir jest praktycznie najtańszy ale zdaję mi się, że coś za coś. Posiadam Asusa i zero problemow wiec polecam. Mogę też odradzić gigabyte: gola sekcja zasilania, a jak jest usterka to serwis naprawia ją do skutku. Ok a tak poza szerzeniem defetyzmu to Sapphire można brać tylko upolować jakaś lepsiejszą wersję Chyba dual-x mają termopady na sekcji zasilania, a juz napewno nie wziąłbym GIGABYTE z powodów które podałem powyżej. Być może się uprzedziłem do tej firmy ale nie bez powodu i jakby nie było to jeden niezadowolony uzytkownik wiecej :)