ViXenPL 0 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam!Nie dawno kolega pożyczył mi fifkę 12.Chciałem bardzo pograć w UT.Jednak kiedy wpisuje kod to okazuję się że stracił ważność.Czy niedasię nic z tym zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
Dip79 147 Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Śmiem stwierdzić, że niemożliwe jest (nie hejtować jeżeli źle mówię) by cd-key do Fify 12 uległ przedawnieniu i stracił ważność. W takim wypadku pisz do supportu i poproś o nowy kod. A kolega czasem nie wpisał tego kodu u siebie na własnym koncie? Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Prawdopodobnie kod wykorzystany. Jeśli kolega twierdzi inaczej, to napisz do supportu, może ci pomogą, choć nie pewne to. Cytuj Link to post Share on other sites
ViXenPL 0 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nie.Tuż po dostaniu tej fify dostał 13.Ok chyba napiszę http://gramynamaxa.pl/news/1546-twoj-online-pass-moze-stracic-waznosc i właśnie chyba mój stracił ważność ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Według EA mamy po prostu zgłosić się drogą e-mailową, a kod zostanie dla nas automatycznie wygenerowany. Napisz, że kupiłeś i kod ci nie działa i powinni dać nowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts