KrzewU 0 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam mam taki otóż problem mam zużycie procesora 53-60% przy przeglądaniu internetu(Google chrome), uTorrent i skype, avast procesor nie jest podkręcany temperatury mam w granicach 70-85% Czym to może być spowodowane chłodzenie mam boksowe i pasta też jest. Cytuj Link to post Share on other sites
majster-b 9 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie napisałeś jaki masz system więc pójdę od razu do celu. Posłuż się monitorem systemu lub ściągnij sobie procexp - http://live.sysinternals.com/procexp.exe Zobacz jaki proces żre zasoby CPU. Jak będzie znał proces to daj znać. Cytuj Link to post Share on other sites
KrzewU 0 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 system to Windows 7 64 najwięcej skype potem chrome ale pierwszy raz tak mam obecnie mam 30-35% zużycia i temp ok 65-75 gdyż nie rozmawiam już na Skypie. To i tak za dużo bo zazwyczaj miale do max 20% i temp max 55 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts