bzimu 1 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam od wczoraj mam mały problem z moim HTC otóż przy odbieraniu rozmów odrazu włacza mi się tryb głośno mówiący oraz co jakiś czas uruchamia mi się samoczynnie tryb samochodowy poczytałem troche i wiem że ten problem występuje często ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi jak nalezy to naprawić.Może ktoś miał taki problem i udało mu się rozwiazac dodan ze przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomógł.Telefonu przeważnie używam do dzwonienia i pisania smsów nie istalowałem żadnych zbednych aplikcij mialem tylko zainstalowanego winampa i pare gierek.Jezeli były by potrzebne jakieś informacje to piszcie Cytuj Link to post Share on other sites
passat 10 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 zrób upate systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Zainstaluj ponownie oprogramowanie. Powinno pomóc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts