rathan 0 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mam ostatnio taki problem że często rwie mi łącze lub całkowicie zrywa połaczenie gdy gram na PS3. Konsole mam połączoną bezprzewodowo z routerem TP-Link. Generalnie jak korzystam np z laptopa poprzez Wi-FI to mam słaby zasięg. Natomiast główny kom jak jest podłączony kablem pod router to nie ma żadnych problemów. Zastanawiam się iż pewnie to wina tego routera. Co byście polecili, sporo osób chwali Linksysa ale ja sam nie wiem co wybrać. Zasię potrzebny na 70 m2 pomiędzy pokojami i łącze mam radiowe. Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ile masz orientacyjnie gotówki? TP-Linki generalnie złe nie są, choć odległość masz dużą. Cytuj Link to post Share on other sites
rathan 0 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ile masz orientacyjnie gotówki? TP-Linki generalnie złe nie są, choć odległość masz dużą. duża to jest odległość, to tylko mieszkanie , co do gotówki to najlepiej jak najmniej a poważnie jakby się dało zamknąć w 200 to super ale jak się nie da to się więcej wysupła Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Linksys E2500 - http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/2986482#from1215 ? Chyba że nie zraziłeś się do Superluxa. No i Internet kablówka czy Neostrada? Cytuj Link to post Share on other sites
rathan 0 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Linksys E2500 - http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/2986482#from1215 ? Chyba że nie zraziłeś się do Superluxa. No i Internet kablówka czy Neostrada? radiowke mam niestety, nie ma u mnie kabla Cytuj Link to post Share on other sites
Wiizair 0 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 E2500 Linksysa faktycznie ostatnio w dobrej cenie widziałem, a i wiem, że to dobry sprzęt, kumpel ma, a to maniak -PS3, smart TV itd., i spokojnie mu wszystko działa bez żadnych problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts