bigipl 22 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam mam problem kiedy wpisuję w google "antyvirus ,norton albo kaspersky " wyłącza mi się przeglądarka tak samo jak na forum gdzieś są napisane te same nazwy co ciekawe patrzyłem na każdej przeglądarce i jest tak samo tydzień temu skanowałem nortonem w wersji trial i nic nie było teraz nie mogę zeskanować ponieważ skończyła mi się licencja ma ktoś jakieś pomysły ? Cytuj Link to post Share on other sites
pwojciech 31 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tak. Zacząłbym od gorliwej modlitwy do Boga Interpunkcyjnego. A potem dla pewności uciął kable od neta, bo masz lagi na łączu. Reinstalacja przeglądarki pomaga? Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Nie Edytowane 5 Lutego 2013 przez bigipl Cytuj Link to post Share on other sites
tofix 65 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 sprawdź logi systemu (zarządzanie komputerem -> podgląd zdarzeń -> dzienniki systemu windows) - szukamy błędów wygenerowanych przez przeglądarkę (iexplore.exe, chrome.exe itd) krok drugi - skanujemy kompa np. darmowym avastem krok trzeci - pokazujemy logi hijack, może coś tam znajdziemy... krok piąty... a czy ktoś czasem nie zainstalował na kompie programu do kontroli rodzicielskiej? bo tak właśnie niektóre działają Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A gdzie czwarty ? Jak na razie nod skanuję. Na komputerze nie ma żadnego programu do kontroli rodzicielskiej. Temat do zamknięcia jeśli ktoś by miał problemy w przyszłości to do rozwiązania tego problemu potrzebne są dwa programy tdsskiller i malwarebytes. Cytuj Link to post Share on other sites
tofix 65 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A gdzie czwarty ? ot, właśnie, się mi omsknęło zapewne jakiś malwarek, którego pokazałby nam krok trzeci, ale skoro autor ubił już drania, to po temacie pozdr. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts