Saiya-jin 190 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Jak w tytule. Cytuj Link to post Share on other sites
ipkis 25 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 TAK! Sorry ale nie mogłem się powstrzymaćA może napiszesz czego oczekujesz od telefonu i do czego będziesz go używał? Jeśli chcesz poręcznego (małego) telefonu to LG L9 odpada. Jeśli będziesz dużo przeglądał internetu, oglądał filmy to już L9, jeślu zależy Ci na szybkim upgrade to Samsung Galaxy Ace 2. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Myślę, że będę czasami używał nawigacji. Poza tym normalny użytek telefonu - rozmowy (i tu zależy mi na dobrej jakości połączenia i mikrofonie/głośniku). Chciałbym zainstalować też interwalometr. Gry mnie nie interesują, a filmy - może czasami, ale nie jest to priorytet. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Saiya-jin Cytuj Link to post Share on other sites
buba008 6 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja polecam Ci Nokie 820 lub 920 wydaje mi się że to telefony idealne do twoich potrzeb. Ja jak teraz będę zmieniał fona to na pewno na Nokie z win 8 . Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 O wiele za drogie. Ten HTC kosztuje 800 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nowy czy używany? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nowy, na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No to za 800zł bym chyba przy tym Desire X został. Cytuj Link to post Share on other sites
blub17 13 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jak nowy to tylko to HTC, jednak może się przełam i spróbuj poszukać używanych xperi S/Motoroli Razr w bardzo dobrym stanie z gwarancją, idzę taką wyrwać. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Za 800 zł można bez problemu kupić samsunga galaxy s advance, które jest jednym z lepszych telefonów w tym zakresie cenowym. Sam na niego poluję Cytuj Link to post Share on other sites
wodzu59 0 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam HTC Desire X i jestem zadowolony (cenowo i jakościowo SUPER !!!) , ale jak będziesz często używał nawigacji to proponuję coś z większym wyświetlaczem np.samsunga Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Większy wyświetlacz będzie pewnie nieporęczny na co dzień. Cytuj Link to post Share on other sites
Zuma24_pl 0 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To się akurat zgadza,plus do tego może się łatwo porysowac w kieszeni,wiec jeżeli juz decydujesz się na takiego smartfona,to koniecznie kup na niego pokrowiec,kaburę aby wyświetlacz nie ulegl uszkodzeniu. A co sądzisz o telefonach BlackBerry? Może do gustu przypadnie Ci klawiarura qwerty,np model Bold 9790? Cytuj Link to post Share on other sites
jjack 24 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja bym ci radził tak jak ktoś wyżej xperie s używana krótko w dobrym stanie.I nie czaje jak 4.3'' może być nie poręczne jaak z note2 się wygodnie korzysta a te 4.3 nie jest takie duże jak sie to wydaje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts