gordom 0 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam.Muszę do jutra zamówić nawigację (używana będzie głównie w Polsce, 1-2 razy do roku w Europie).Listę potencjalnych kandydatów ograniczyłem do:1. NavRoad Auro S2 5" HD + AutoMapa Europa2. Modecom FreeWAY MX3 5" HD + AutoMapa EuropaUrządzenie będzie używane jako typowa nawigacja (i te cechy preferuję przy ocenie), dodatkowe funkcje multimedialne nie są mi za bardzo potrzebne.Co wybrać? Jakie są Wasze opinie o tych urządzeniach?Z góry dzięki za wszystkie uwagi.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
arekarkadius 0 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Podpisuje się po tym wątkiem, sam chciałbym niebawem wybrać jakąś nawigacje i również mam dylemat między tymi dwiema, wiem że poprzednie wersje modecoma zebrały sporo pochlebnych opinii ale navroad też nie pozostaje w tyle w tej kwestii, na necie ewidentnie brakuje porównania obu modeli może redakcja benchmarka pokusi się o takową Cytuj Link to post Share on other sites
maciek245 0 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 kupilem ostatnio modecom mx3 hd zastanawialem sie czy wybracmodecom mx3 bez hd, ale ta rozdzielczosc juz raczej nie przemawiala za tymzaryzykowalem i kupilem z hd. Procesor ma 664 mhz z dsp 332 a mx2 hd ma dsp 250wiec jest lepiej niz w poprzedniku.Co do mx 3 hd to czuly jasny ekran automapanie przycina z wlaczona animacja menu, szybko lapie sygnal gps.Navroady majamniej czule wyswietlacze i ponoc awaryjne wiec na dzien dzisiejszy uwazam zemodecom mx3 hd jest najlepszym wyborem w stosunku ceny do jakosci Cytuj Link to post Share on other sites
aleksanderd 0 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Posiadam NavRoad Auro S 5" + AutoMapa Europa . Popól roku od zakupu zaczął się zawieszać i gubić trasę . Serwis nic nie zrobi - według nich działa prawidłowo . Nie polecam . zastanawiam się nad Modecom FreeWAY MX3 5" HD . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts