Nextassy 48 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam! Która z tych dwóch bud jest lepsza?? AEROCOOL QS-202 AEROCOOL X-WARRIOR DEVIL Co myślicie?? którą wybrać?? Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Raczej żadną z tych Lepiej Gladiusa M40, Zalmana Z9 czy Corsaira 200R Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wiem,że są lepsze,ale chodzi mi w tej chwili tylko o te dwa konkretne modele... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 @ UP A jaki sprzęt będziesz tam montować? Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Średniej klasy,A10 5800K i HD 6870 referencyjnego... Obudowa przejściowa (Na chwile) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale m-ATX tak? Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nie koniecznie,rozmiar nie ma większego znaczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Apollo Diomedes 9 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Rozmiar ma znaczenie chociazby w celach chłodzenia. Jesli na chwile to kup jakikolwiek szajs za 50zł Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 5 Lutego 2013 przez Apollo Diomedes Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Na na chwile,ale ta chwila to będzie tak do wakacji,wiec raczej z budą za 50zł tyle czasu nie wytrzymam Cytuj Link to post Share on other sites
PGS-MSI 0 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja bym brał tą: AEROCOOL QS-202 może wyglądem nie powala le jest badziej funkcjonalna. Chłodzenie w obu przypadkach będzie porównywalne. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tylko trzeba pamiętać, że QS-202 to tylko dla płyt m-ATX Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Nextassy 48 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No tak,obecnie mam mATX więc nie będzie problemu,ale nie wiem która wybrać z tych co podałem... Zakupiłem już bude,wygrał X-WARRIOR DEVIL. Buda dziś do mnie przyszła,i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony.Po wypowiedzi t.luka obawiałem się o jakość tej obudowy,ale mój egzemplarz nie boryka się z żadnymi niedociągnięciami. Boczki domykają się leciutko,wszystko jest idealnie dopasowane,nic nie lata,nie goni,nie skrzypi. Jest ok,jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Bo nowe, napisz nam wtedy jak trochę czasu minie.....ciekawe czy będziesz miał takie same opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No tak,obecnie mam mATX więc nie będzie problemu,ale nie wiem która wybrać z tych co podałem... Zakupiłem już bude,wygrał X-WARRIOR DEVIL. Buda dziś do mnie przyszła,i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony.Po wypowiedzi t.luka obawiałem się o jakość tej obudowy,ale mój egzemplarz nie boryka się z żadnymi niedociągnięciami. Boczki domykają się leciutko,wszystko jest idealnie dopasowane,nic nie lata,nie goni,nie skrzypi. Jest ok,jestem zadowolony z zakupu. Spx Zapodaj z czasem jakiegoś workloga dla osób zainteresowanych Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Spoko,za parę dni jak jeszcze dokładniej potestuje, załączę... Mam tylko uwagi co do grubości blachy,ale to obudowa na parę miesięcy przejściowa,i za małe pieniądze więc nie ma co gadać Cytuj Link to post Share on other sites
Hooligans1293 40 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też nie byłem przekonany do tej firmy ale gdy kupiłem PGS VS-3 i miałem styczność z PGS VS-9 to bylem też pod wrażeniem. Może nie są ta jakieś super obudowy, ale są warte swojej ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
Sauronek 37 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Posiadam X-Warriora w wersji czarnej i poprostu super jest W rzeczywistosci wyglada lepiej niz na zdjeciach ...gdzies byla recenzja tej obudowy grubosc blachy niespada ponize 0,6mm a miejscami jest nawe 0,7mm . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 @ UP Coś jak w Brutusach gdzie miejscami jest ponad 0,7 mm Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Też jestem bardzo zadowolony z tej buby. Złego słowa na AeroCool póki co nie mogę powiedzieć Edytowane 10 Lutego 2013 przez t.luk póki ;) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts