Gość DANNY__79 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Szukając coś zupełnie innego w sieci natrafiłem na taką oto stronę Oprócz sekcji Developer można też przypomnieć sobie klasyki w nowej szacie ... to co - gramy w Asteroids ? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 przypomniało mi się jak ja lamię we wszelkie arcade Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Missile Command całkiem niezły ...i od razu przypomniał mi się sławetny Krakout na C64: Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oj tak od razu mi lepiej. Słuchajcie - może zrobimy jakąś rywalizację, aby rozkręcić retro na nowo (ja teraz częściej też jestem - nie tak, jak kiedyś, ale zawsze ) Może będziemy wstawiać scr ze swoimi wynikami z poszczególnych gier - i dodawać do listy? (nie bardzo mam pomysł jak to zrobić) ? przypomniało mi się jak ja lamię we wszelkie arcade słuchaj - ostatni raz w "zręcznościówkę" typu Asteroids grałem może 15 lat temu - to ... no sam wiesz A kto tak w ogóle sprzątnął temat "co to za gra?" 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 aby rozkręcić retro na nowo coś faktycznie trzeba tutaj podziałać, już o tym myślę od jakiegoś czasu, ale nie mam konkretnego pomysłu. A kto tak w ogóle sprzątnął temat "co to za gra?" uuu...nieładnie tyle tam tego było Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To był właściwie główny temat tutaj - nie jestem jednak przekonany, czy warto by go reaktywować (omówiliśmy chyba wszystkie gry na retro 8, 16 i 32 bit ) Jak się ruszy, to może i Cougar wróci? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 nie jestem jednak przekonany, czy warto by go reaktywować reaktywacja nie miałaby sensu, szkoda tylko że został po prostu usunięty Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zapytam zielonych, może mają go jeszcze gdzieś głęboko w koszu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Tak czy siak musimy coś wymyślić, aby ożywić trochę ten lekko zaniedbany dział Edytowane 4 Lutego 2013 przez wormadam Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Adam, a jak dokładnie brzmiała nazwa tego tematu - bo ja już nie pamiętam ? musimy coś wymyślić ... damy radę ... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 http://forum.benchmark.pl/topic/9961-zgadywanki-czyli-co-to-za-gra/ Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18747 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 http://forum.benchma...i-co-to-za-gra/ Ten temat podpiąć ? Podpinam. Czy szukacie innego ? Podajcie przynajmniej jego tytuł . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Temat się znalazł , a właściwie to Adam znalazł. Czy podpiąć - no właśnie -- pracujemy nad pomysłem na "nowe retro" - tylko weny brak E: Jacek, a jak u Ciebie lata '80 i '90 (no i najnowsze) w retro komputerach, grach? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts