PrzemasK 1 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam Przymierzam się do zmiany telefonu i chciałbym wymienić na jakiś do max 1400zł. Do gustu przypadła mi Xperia T. Czy to wg Was dobry wybór w tej cenie czy jest coś innego również godnego uwagi? Na telefonie często korzystałbym z internetu, co jakiś czas słuchał muzyki, okazyjnie jakiś film. Wiem, że w obecnych telefonach baterie raczej długo nie trzymają, ale dobrze by było gdyby przy takim lekkim użytkowaniu, parę rozmów kilkominutowych, trochę smsów i parę fotek - wytrzymał ok 2 dni. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, PrzemasK Cytuj Link to post Share on other sites
kubaset97 62 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Za tę kwotę praktycznie masz nieograniczony rynek. Spokojnie kupisz Htc One X czy S 3. Wybór zależy od Ciebie. Sony T jest bardzo ładnym i eleganckim telefonem, wydaję mi się że to dobry wybór jeśli Ci się podoba - poradzi sobie z internetem dokładnie jak inne, a co do muzyki to Sony raczej dobrze grają Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 S 3 z tego co widzę to jest powyżej 1700zł raczej. Poza tym, czy 4 rdzenie w tym telefonie tak na prawdę do czegoś zostaną wykorzystane czy to taki chwyt? HTC też trochę droższy na allegro niż Xperia, aczkolwiek ewentualnie mogę go wziąć pod uwagę. Cytuj Link to post Share on other sites
jjack 24 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Gdybyś kupował użwany telefon to mógłbyś kupić prawie każdy z wyjatkiem iphone i note'a 2 no i moze jeszcze czegos.Jak podoba ci sie ta xperia to bierz Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Używanego nie chcę, jakoś nie mam przekonania do używanych - raz miałem i podziękuję. Naczytałem się testów i wydaje się być ciekawą opcją. Co prawda nie do końca jestem przekonany do dotykowego, ale jak to mówią - trzeba iść z duchem czasu Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Uwierz mi, że nie wrócisz do standardowej klawiatury Za 1400 zł masz Samsung'a Galaxy S II nówkę albo LG 4X HD. Jeżeli chcesz coś używanego to tutaj tak jak kolega pisze. Rynek jest nieograniczony. Polecam ci SGS'a III - naprawdę świetny telefon. 4 rdzenie są wykorzystywane głównie w grach i paru aplikacjach ale ogółem to do niczego się nie przydają ale ja widzę różnicę w wydajności pomiędzy dwu a czterordzeniowym procesorem Cytuj Link to post Share on other sites
jjack 24 Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Bierz ta Xperie żadnego sgsa 2. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts