RoyMiler 4 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Podejrzewam że zostałem oszukany przez pewnego użytkownika: baker. Sprzedałem mu konto call of duty Black ops 2 za 65zł. Konto dostał w sobotę, płatność otrzymałem w poniedziałek. I teraz tak. Po kilku minutach hasła były pozmieniane wszystko ok. Dzisiaj wchodzę na benchmarka a tu szok. Kolega najeżdża na mnie że go oszukałem. Konto e-mail hasło miało zmienione po kilku minutach. STEAM GUARD było włączone czyli przychodziły wiadomości weryfikacyjne. NIE MA ŻADNYCH WIADOMOŚCI KTÓRE POWINNY PRZYJŚĆ- WŁĄCZNIE Z ZMIENIENIEM MAILA. Napisałem do serwisu o2.pl o udostępnienie mi danych konta IP LOGOWAŃ/ ZMIANA HASEŁ/ USUNIĘTE WIADOMOŚCi. Dzięki temu zostanie ustalone że ta osoba próbowała wyłudzić ode mnie pieniądze oraz fałszywie mnie oskarżyła. DOWODY BĘDĄ AKTUALIZOWANE. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez RoyMiler Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Tak se tłumacz... Zalogowałem się na konto w sobotę, steamguard chciał kod, to zalogowałem się na maila podanego przez Ciebie i wklepałem ten kod w Steam. Hasła ani adresu email nie zmieniałem, nie wiem skąd wytrzasnąłes to '' po kilku minutach'', przestań się męczyć człowieku... Do tego dodam, że przeszperałem wszystkie aktualnie używane przeze mnie maile, nigdzie nie mogłem znaleźć żadnej wiadomości od Steam z 2013 r. związanej ze zmianą jakiegoś maila. Także nie, nie mam zaniku pamięci. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez baker Cytuj Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie mogłem się zalogować na maila, dlatego podałeś mi wiadomość z bitdefender. Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Ojj, bardzo ciekawe. Tylko, że hasło nie było zmienione, czemu nie mogłes się zalogowac? No i gdzie się podziały te maile? Było ich z 5, ten o bitdefender i kilka innych od o2. Dziś jak się zalogowałem na to konto to ZNIKNĘŁY. Kto je usunął? Jeśli nie mogłeś się zalogować to pewnie hasło było inne, tak? To weź napisz do o2 jeszcze raz, żeby sprawdzili z jakiego IP było zmieniane. Z mojego na pewno nie, bo hasła do tej poczty również nie zmieniałem. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez baker Cytuj Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Usunięte wiadomości z konta. Czy można je odzyskać?Nie można odzyskać usuniętych wiadomości z konta.Grupa o2 Sp. z o.o. nie wykonuje kopii zapasowej korespondencji użytkowników. Niestety wiadomości nie odzyskam. Ale hasło/ip jak jaknajbardziej tak. Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Trzeba było ich nie usuwać. Czekamy na ''hasło/ip''. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Żeby nie było że RoyMiler to uczciwy gosciu. baker ma racje.Mnie też Roymiler oszukał. Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Założę się że RoyMiller to znany Dariuszek który poluje na 'nieogarów'. Pamiętam że niedawno próbował wyłudzić kod do AC3, teraz ta sprawa. Cytuj Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nie, nie jestem żadnym dariusziem nie mam multikonta. Dostałem odpowiedz z o2.pl. Kubba przecież od ciebie nic nie kupiłem! WitamZe względów na ochronę danych naszych użytkowników, nie udostępniamy takich informacji.Z poważaniemArkadiusz Siwik STEAM- zmienione hasło?? Dziwne bo właściwie KAŻDA OSOBA która kupuje coś (konto) i wysyła kasę, od razu zmienia passy. zresztą na pw się zapytałeś czy możesz zmienić. zgodziłem się. Cytuj Link to post Share on other sites
baker 41 Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Nom, a potem popełnłem bład, bo nie zmieniłem. Jeszcze nie rozumiesz? Cytuj Link to post Share on other sites
RoyMiler 4 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dobra ja już zrozumiałem. Piszę do steama o zbanowanie konta. Za jakiś czas dam screen. Cytuj Link to post Share on other sites
Izixx23 0 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Roy ty nie badz taki fajny bo to ty mnie okradles.. Wiec morda tam. Na forum sa uzytownicy godni rangi a nie jak ty . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts