kal12 0 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej, chciałbym się poradzić w jakim sklepie internetowym kupić podzespoły do komputera? Cytuj Link to post Share on other sites
drunk 246 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ze swojej strony polecam proline , wiele razy tam kupowałem i nie trafiłem na żadne problemy. Z gwarancją też nie miałem u nich problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
vieniek123 18 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Od siebie polecam agito.pl oraz pro-comp.pl (jakieś myszki, obudowy, ram, chłodzenie, słuchawki etc) Edytowane 29 Stycznia 2013 przez vieniek123 Cytuj Link to post Share on other sites
kargulec12 185 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 W najtańszym np. kurtmedia, net-s, czasem tanio jest również w morele.net. Cytuj Link to post Share on other sites
st4lk3r 16 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ProLine najlepszy! Tanio, szybko, latwo sie dogadac i przez telefon i mailowo. Kupilem tam juz dziesiatki rzeczy i nigdy sie nie zawiodlem, a ceny najnizsze sposrod sklepow tradycyjnych (bo odbieram wszystko osobiscie w Katowicach). Szczerze nie polecam Komputronika. Trudny kontakt, kiepskie informacje... Cytuj Link to post Share on other sites
maciekslon 12 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja również polecam NET-S jeśli chodzi o same zakupy (co prawda pomylili się wysyłając RAM, ale w 3 dni dostałem przesyłkę z właściwymi pamięciami i Battlefieldem 3 na osłodę za stracony czas) Jeśli natomiast chodzi o serwis to, niestety, najgorsze możliwe doświadczenia mam z morele. Długo, trochę nieprzyjemnie, nerwowo... Cytuj Link to post Share on other sites
manfred86 109 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja wszystko kupowałem na morelach i na pewno będę tam nadal kupował (nową obudowę i grafę teraz). Zrobiłem koszyk. Napisałem maila czy jest możliwość jakiegoś rabatu. Zawsze coś się udaje urwać. Cytuj Link to post Share on other sites
gargh 2 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Poelcam proline lub esc.pl. Nie polecam moreli i agito - seriwsy mają tragiczne. Cytuj Link to post Share on other sites
fatalyx 14 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tak jak wyżej esc.pl/proline/morele.net Ja osobiście kupuje różne rzeczy w ostatnim sklepie i jest wszystko ok więc nie wiem dlaczego taka opinia. Cytuj Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 4 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jak koledzy wyżej Proline i dodaję Techplanet. Reklamowałem w Proline wadliwy zasilacz, z przesyłką trwało to raptem 5 dni. Cytuj Link to post Share on other sites
gargh 2 Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja osobiście kupuje różne rzeczy w ostatnim sklepie i jest wszystko ok więc nie wiem dlaczego taka opinia. Ja też kupowałem i byłem zadowolony, dopóki nie doszło do serwisowania sprzętu. Pół roku i 7 wysyłek to lekka przesada. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts