Dawid_M 83 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Moi rodzice dzwonili do tp/orange. Zapytałem się z ciekawości o zmianę liveboxa. I Pani doradziła mi router sagem f@st 2704. Dobry produkt? Proszę napisać mi o nim opinie. W necie nie ma nic konkretnego. Cytuj Link to post Share on other sites
FireBlade 14 Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ogólnie mówiąc spełnia dobrze swoje zadanie, jest bezproblemowy, a mam go już chyba ponad rok. Owszem zdarzyły się jakieś chwile słabości, ale to prawdopodobnie przez słabe, przeciążone łącze. Jednak nie porównam go do innego routera, bo wcześniej takich sprzętów nie posiadałem (internet WiFi tylko w desktopie). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
katarzyna26 0 Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam. Mam pytanie posiadam modem sagem fast 800 na kablu ADSL czy jakos tak i chciałam dokupić sobie do niego router z wbudowanym WIFI żeby mieć internet na laptopie. Czy może mi ktoś z Was powiedzieć jaki model routera powinnam zakupić. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts