Skocz do zawartości

Crysis 2 Problem

Recommended Posts

Witam, zakupiłem wczoraj na origin crysisa 2, gdyż był w dosyć siekawej promocji. Mój problem polega na tym, że nie mogę zagrać w multiplayera. Wyskakuje mi coś takiego: Wystąpił błąd. Sprawdź połączenia w swojej sieci. Dodam że reinstal gry nie pomaga, internet działa w pełni sprawnie, nawet po sformatowaniu komputera, jest to samo. Obecnie próbuję grać w crysisa na laptopie samsunga rf510. Info o lapku pod tym linkiem:   http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/MEGATEST_wydajne_laptopy_i_poreczne_netbooki-3385/strona/11868.html

Z góry dzieki za pomoc.

Jaka wersja gry? Cyfrowa czy pudełko? Jeżeli cyfrowa to na jakiej platformie (Origin, Steam)?

Czy podczas rozgrywki masz włączony AntyVirus lub FireWall? Jeżeli tak, to wyłącz i sprawdź.

Często podczas rozgrywki wyskakuję zapytanie czy chcesz blokować daną aplikację dla funkcji sieciowych. Gdy będziesz próbował połączyć się i wyskoczy błąd, to zminimalizuj grę i sprawdź czy nie masz komunikatu "na" pulpicie.

Pozdrawiam

Gość darkatraz

Oski1919 naucz się czytać.

Gościu napisał, że promocja na Originie. Czyli kupił edycję cyfrową Crysis 2 Maximum Edition.

Na jakich ustawieniach odpalasz grę bo ten lapek jakoś super mocny do C2 nie jest.

Mój błąd, przeoczyłem ten fakt.

Ustawienia raczej nie grają roli. Zastanawiam się nad ograniczeniami twórców gier dotyczących opóźnienia z serwerami - Jeżeli przekracza normę to serwer automatycznie odrzuca użytkownika. Sprawdź na stronie Speedtest.net opóźnienie do serwera w Niemczech lub Wielkiej Brytanii. 

Pozdrawiam.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...