unquadium 10 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Otóż mam problem z moją konsolą. Podłączając ją przez hdmi do telewizora wszystko działa świetnie. Jednak podłączając ją do drugiego tv, mam czarny ekran. W czym może tkwić problem? Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 W drugim telewizorze. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
matt105 56 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Przetrzymaj przycisk od włączania konsoli do podwójnego piknięcia potem wybierz odpowiednią rozdzielczość itp... Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) dokladnie.pierwszy tv bakowo fullhd wiec konsola ustawila sie pod niego zrob soft reset ustawien i wsio Edytowane 27 Stycznia 2013 przez tommyt1983 Cytuj Link to post Share on other sites
donigorasso 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Może też być problem z jakością kabla.Ja do telewizora (720p) łączyłem przez jakiś najtańszy hdmi na allegro i działało.Potem przy podłączaniu do monitora benq (1080p) rzadko kiedy łapał sygnał.Tak samo przy podłączeniu PC-BENQ słabym hdmi.(czerwone kropki, zaniki sygnalu etc).Kupiłem dedykowany kabel Sony do PS3 i wszystko działa poprawnie. Jak masz dostęp do lepszego kabla to sprawdź Edytowane 27 Stycznia 2013 przez donigorasso Cytuj Link to post Share on other sites
unquadium 10 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Oby dwa telewizory full HD. Kabel od sony, z dopiska "ps3" Spróbuje z tym resetem. Cytuj Link to post Share on other sites
donigorasso 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Hehehe.Daj znać jak podziałało.A może... nie masz przypadkiem kilku wejść HDMI, i np pod jedno podłączony jest jakiś dekoder?Kuzynka kiedyś miała taki problem, że PS3 nie mogła podłączyć jak była cyfra podłączona Cytuj Link to post Share on other sites
Marabuts 10 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jeżeli 2 telewizory Full HD, to rozdzielczość nie jest problemem. Problemem może być HDCP, którego drugi telewizor nie obsługuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts