macireks 57 Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam! Chwile temu wyskoczył mi bluescreen podczas gry w FarCry 3. Zgodnie z instrukcjami odczytałem tego BSOD-a i kod błędu to 0x000003b, a sterownik który to spowodował to ntoskrnl.exe. Link ze screenem : http://imageshack.us/photo/my-images/266/bsodf.png/ Czym jest to spowodowane ? Co zrobić aby błąd się nie powtarzał ? Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Looks like RAM: 0x1A: MEMORY_MANAGEMENT, 0x3B: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION, and 0x50: PAGEFAULT_IN_NONPAGED_AREA are three of the BSOD's I'd expect from bad RAM. Run memtest86 for a few passes. Prawdopodnie pamięć RAM. Ściągnij memtest i zrób kilka testów. Cytuj Link to post Share on other sites
macireks 57 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Robiłem memtest i przypadkowo komputer wszedł w hibernacje i kolejny BSOD tym razem związany z hibernacją edit: BSOD z hibernacją rozwiązany.. Aczkolwiek dalej nie wiem co z tym wcześniejszym. Jak wyskoczy to dam znać Edytowane 26 Stycznia 2013 przez macireks Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts