kory2 24 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Hej. Mam problem z bluescreenem physical dump.. Komputer lubi się resetować. Nie wiem już co to może być. Wymieniłem procesor, kartę graficzną i zasilacz. Co dalej wymienić by to nie występowało ??. Czy może ktoś zna jakieś rozwiązanie tego problemu. Komputer mam taki jak poniżej. Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Mialem takie bluescreenyi restarty przy odpalaniu kompa.Pomogla reinstalka Windowsa. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 zrób test HDTunem i zobacz czy z dyskiem wszystko wporządku, zainstaluj najnowsze sterowniki, zaktualizuj bios od płyty głównej. Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hd tune nie wykrywa żadnych błędów, reinstal próbowałem 2 razy nie pomaga. Z biosem zaraz spróbuję. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Hd tune nie wykrywa żadnych błędów, reinstal próbowałem 2 razy nie pomaga. Z biosem zaraz spróbuję. Twoja płyta główna obsługuje też crossfirex, więc jeśli reset biosu nie pomoże spróbuj włożyć kartę graficzną to drugiego slotu lub włóż ramy do innych slotów Cytuj Link to post Share on other sites
kory2 24 Napisano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 numer blue screena to STOP: 0x0000001A physical dump, Memory_Management. Więc chyba ramy do wymiany prawda ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts