Dawid_M 83 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam, Więc tak oglądam film na yt i nie chcę czekać aż film się załamuje więc wlaczam np. Przeglądarkę i jak chcę spowrotem włączyć yt to filmik od nowa się laduje. Jest jakiś trik żeby że ponownym włączeniu yt filmik lądował sie dalej a nie od nowa? Pzdr Dawid Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie, nie ma. To cały android. Zresztą YT nie pobiera filmu, gdy ten jest zatrzymany. I jak przesuniesz wstecz, to zacznie pobierać od nowa... Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Kiedyś coś czytałem na necie, że można tak zrobić jak ja napisałem. Może ktos inny się z tym spotkał? Cytuj Link to post Share on other sites
xentiu 56 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Przytrzymaj HOME( domek ) Cytuj Link to post Share on other sites
Dawid_M 83 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie no... Tyle to ja też wiem ;P. Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) HoMe pokazuje ostatnio otwarte aplikacje, otwarcie aplikacji z tej listy jest równe kliknięciu na nią na zwykłej liście aplikacji. Musiałby być jaskiś mod na trzymanie danego procesu jako aktywny, a nie uśpiony. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez kubekpop Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) porponuje obserwować temat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715 (odtwarzanie yt po zminimalizowaniu jest w prośbach, także może w przyszłości się uda) Edytowane 19 Stycznia 2013 przez jempierozki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts