mst 6010 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie wiem czy ktoś kojarzy, że trwają wspomniane w temacie MŚ w piłce ręcznej. Trenowałem szczypiorniaka przez 12 lat, więc jestem solidnym kibicem. Jeżeli ktoś jeszcze ogląda i kibicuje, zapraszam do komentowania. Polska ma niegłupią grupę. Po trzech meczach mamy dwie wygrane i jedną porażkę. Przed nami przeklęta Serbia i Korea. Cholernie mi brakuje Wenty. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Nie kibicuję, ale że zapowiada się ciekawy event to od teraz zacznę. Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No właśnie nowy trener, nowa drużyna (kilku nowych chłopaków) - pierwszy sprawdzian, więc całe środowisko obserwuje. Wiem, że zainteresowanie Handball'em w naszym kraju jest mizerne, więc wspomnę, że mamy najlepszych zawodników na świecie. Chłopaki grają w największych klubach i naprawdę warto ich oglądać. Ehhh widzę, że same asportowe pierdoły tu przesiadują. Ja powoli dochodzę do siebie po dzisiejszym meczu. Takie akcje tylko w piłce ręcznej. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A to dzisiaj grali? Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A to dzisiaj grali? Oj, grali piękna obrona Sławka Szmala i bramka Orzechowskiego w ostatniej sekundzie! Jak wskoczymy na drugie to przegapimy Hiszpanów Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Następny mecz w sobotę?Może ktoś by rozpisał albo dał linka do transmisji w polskiej telewizji, bo ja jestem jakiś nieporadny i nie ogarniam ani przeglądów sportowych ani telewizji Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zjadłem wczoraj paznokcie do samych łokci. Dwa razy wychodziłem z pokoju jak przegrywali już solidnie. W oczekiwaniu na ostatnie kilkanaście sekund meczu obgryzłem z napięcia połowę blatu od biurka. A blat jest szklany. Matko jedyna. Nie na moje zdrowie ta "nowa drużyna". Moja kobieta nie chciała oglądać bo jak nie ma Wenty to ona nie ma na co patrzeć. A mi zaserwowano taki dreszczowiec... Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Następny mecz w sobotę?Może ktoś by rozpisał albo dał linka do transmisji w polskiej telewizji, bo ja jestem jakiś nieporadny i nie ogarniam ani przeglądów sportowych ani telewizji Najbliższy mecz w sobotę o godz. 18.00 z Koreą Pld, transmisja w TVP2 Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Teraz jak to zwykle bywa, wszystko zależy od szczęścia. My oczywiście musimy wygrać z Koreą, Słowenia musi zbić Serbów i do tego bilans bramek. Przy odrobinie szczęścia może nie trafimy na Chorwację lub Hiszpanię (którzy do tego grają u siebie). No to teraz czekamy na wynik meczu Serbia - Słowenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Oglądałem dzisiejszy mecz z Koreą i kurde trzeba przyznać, że Koreańczyki grają całkiem niezły handball Szybkie akcje, ciekawe rzuty, moim zdaniem mogli nas nawet ograć Oczywiście kibicuję Naszym, żeby nie było. że nie patriota Mam nadzieję, że te mistrzostwa będą dla Polaków udane Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Piękno rywalizacji. Ja się na tym nie znam, ale dumny byłem z naszych - cholernie trudny wydaje się ten sport... Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mam paru znajomych, którzy uprawuają/uprawiali ten sport i mówią, że nie tylko trudny, ale i bardzo kontuzyjny... Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Słoweńcy zagrali dla nas Next game - poniedziałek 21.30 vs. Węgry. Mam paru znajomych, którzy uprawuają/uprawiali ten sport i mówią, że nie tylko trudny, ale i bardzo kontuzyjny... W ogólniaku sam grałem, dotarłem nawet do trzeciej ligi niestety sport mega kontuzyjny... Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No to można zamykać Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16130 Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Do zamknięcia! Nawet nie ma co komentować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts