Czarny3211 0 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witam od paru dni zastanawiam się nad kupnem Diablo 3 ale ma nadal wysoką cenę i nie wiem czy się opłaca. Możecie coś doradzić ? Może macie swoje opinie na temat Diablo ;D Z góry dziękuję Link to post Share on other sites
fantomaz 64 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 jak lubisz farme, bez przerwy powtarzac ta sama czynnosc dzien w dzien i bawic sie w AH, w odsprzedawanie przedmiotow itpI jeśli masz cierpliwość czekać na pvp 2 lata to gra dla Ciebie, jeśli nie lubisz, to omijaj szerokim łukiem Link to post Share on other sites
donigorasso 0 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Powiem tak, skoro nie kupiłeś jej w dniu premiery, to prawdopodobnie nie byłeś strasznie "najarany" na tę produkcje, wiec moim zdaniem nie opłaca się kupować.Jak chcesz to moge dać Ci klucz próbny do diablo o ile one jeszcze działaja. Co prawda jest to materiał taki jak na becie, ale może pomoże podjąć decyzje Edytowane 15 Stycznia 2013 przez donigorasso Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Po 1. Ja nie kupiłem w dzień premiery nie byłem w ogóle "najarany" na tę produkcję, kupiłem w listopadzie i nie żałuję 2. Triale są już za darmo dla kazdego Link to post Share on other sites
donigorasso 0 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Po1. Ja nie kupiłem w dzień premiery nie byłem w ogóle "najarany" na tę produkcję, kupiłem w listopadzie i nie żałuję 2. Triale są już za darmo dla kazdego Ja kupiłem w maju. troche żałuje, bo dosc droga była. Gra jest troche monotonna. Czekam na jakies nowe questy/eventy typu uberki. O trialach nie wiedziałem, dzieki za info. Link to post Share on other sites
Siwersus 664 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Na PTR'a właśnie dodali patch'a 1.07, w końcu poczujecie tą namiastkę PVP(o ile można to na chwile obecną tak nazwać ) Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Diablo 3 - pytania, prośby, etc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts