dorek 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam ! Nie wiem jaki telefon kupic , glownie bede go uzyl do internetu , gier , muzyki , filmow . Myslalem nad Sony xperia T , Galaxy S3 , Htc Droid DNA , LG nexus 4 , LG Vu Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jasne ze htc. Jaj nie to LG nexus 4. Cytuj Link to post Share on other sites
dorek 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Mozesz mi powiedziec , dlaczego akurat htc albo nexus ? Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) A jaki budżet zamierzasz wysmarować na tego smartfona ? W zeszłym tygodniu poświęciłem kilka godzin szukania najlepszych ofert między 1500 a 1600 i wybrałem poniższy TOP 3 według własnych testów, porównań. Możesz zwrócić uwagę, który jest bardziej opłacalniejszy: 1) Sony Xperia ion (~1600) [Android]2) Sony Xperia T (~1600) [Android]3) Sony Xperia acro S (~1600) [Android] Edytowane 13 Stycznia 2013 przez asnex Cytuj Link to post Share on other sites
dorek 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Do 2000zl moga byc nowe i uzywane , chodzi mi o jak najlepsze wsparcie i bebechy Edytowane 13 Stycznia 2013 przez dorek Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 http://versusio.com/pl/sony-xperia-t-vs-htc-droid-dnaNa tej stronce porównania sobie zrób smartfonów z mojej listy i Twojej i zdecyduj.Ja bym brał Xperię ion lub Xperię T.Nie patrzyłbym na samsungi, HTC itd.Sony, świetna firma, xperie produkuje świetne nie tylko pod względem wykonania ale i zawartości.Mocnym konkurentem tylko jest S3 ale i Xperie mają niektóre lepsze elementy od niego i to już sam musisz wiedzieć czy będziesz używać więcej tego co jest więcej w Xperi czy to co jest w S3 Cytuj Link to post Share on other sites
dorek 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Tylko , ze ja szukam czegos przyszlosciowego , 4 rdzenie 2gb ram , dobra grafika . Cytuj Link to post Share on other sites
Artemowski 77 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Z tych co wymieniłeś najwydajniejsze będą HTC Droid DNA i Nexus 4. Ciekawa jest też Xperia Z, ale chyba jeszcze nie ma jej w sprzedaży. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 No to czekaj. Niedługo rynek zaleją telefony z ekranami 1080p i tegra 4. Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jak przyszłościowy smartfon to czekaj na premierę Xperi Z i jeszcze poczekaj trochę na obniżkę jej.Godny smartfonik na przyszłość, tylko minus jest 1. Trzeba czekać... Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Mozesz mi powiedziec , dlaczego akurat htc albo nexus ? No pewnie. HTC za design i wykonanie oraz system (nakladka Sense jest genialna). Zreszta jest to najswiezszy model bodajze i ma calkiem niezle bebechy. LG za bebechy i czystego androida (kto co lubi). Niestety nie przypadl mi do gustu jego design, a mialem okazje sie nim bawic. Jak ktos wyzej napisal mozesz poczekac na tegre 4 i nowego exynosa w samsungu, pytanie czy w parze z tym pojda baterie i bedziemy mieli wreszcie smartfony z bateriami 3kmah? Wiec podsumowujac jak tel na teraz to moim zdaniem htc. Bedziesz zadowolony p.s poczytaj np o usterkach sgs3 o ktorych sie glosno nie mowi. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Shaco Cytuj Link to post Share on other sites
dorek 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Mam do wybory : Xperia T , LG nexus 4 , LG Vu , HTC Droid DNA . Ktory polecacie , wypiszcie mi wady i zalety danego modelu Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) To może tak:http://versusio.com/pl porównaj sobie jakie chcesz Edytowane 13 Stycznia 2013 przez Shaco Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Zdecydowanie LG Nexus 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Artemowski 77 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Skoro nie chcesz czekać na Xperie Z to wybrałbym HTC z powodu wyświetlacza FHD i nakładki Sense. Co prawda Nexus jak to Nexus będzie przez długi czas aktualizowany, ale Droid DNA to flagowiec HTC i w jego przypadku aktualizacje również nie skończą się prędko. Ogólnie to wybór między tymi telefonami ogranicza się do preferencji co do nakładki na system oraz rozdzielczości ekranu, bo bebechy z tego co wiem oba telefony mają takie same. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts