PaveuSan 2 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam, mam problem oraz pytanie. Problem polega na tym że defragmentator nie przenosi plików ze środka na początek nawet w trybie boot time... Chodzi mi o ten ciemny pasek. http://img825.imageshack.us/img825/3189/przechwytywaniegh.png NO nie wiem.. Może jakiś inny defrag da rade? Cytuj Link to post Share on other sites
pwojciech 31 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Możesz spróbować myDefrag imho najlepszy jaki znam. Inna sprawa, że niektórych plików nie można przenosić. Cytuj Link to post Share on other sites
PaveuSan 2 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Wiesz po to jest ten boot, i coś daje du**... Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Widzę używasz perfect disk , w programie prawym myszki , properties , excluded files and folders pewnie masz zaznaczone te pliki które są wyłączone i widzisz je jako czarne kwadraciki np: system volume information , pagefile . W properties masz tez opcje co ma byc defragmentowane podczas starty systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
alex103 9 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 A po jaką potrzebe defragmentować dysk, powiedz mi? Cytuj Link to post Share on other sites
crisanfield 0 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witam! Jezeli jest to partycja systemowa, to pamietaj, ze istnieje takie cos jak pamiec wirtualna. Jest to pomocne gdy ktos ma malo pamieci RAM. Mozesz zmienic wielkosc pliku wymiany wchodzac w 'zaawansowane ustawienia systemu'> 'wydajnosc' > 'zaawansowane' >'pamiec wirtualna'. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts