Skocz do zawartości

Czy bf3 będzie chodził ładnie ?

Recommended Posts

Czy Bf3 pójdzie mi na moim sprzęcie płynnie ? ( i jak można powiedzieć, to w ilu fps'ach ? I czy warta będzie kupna na mój sprzęt)

Mój sprzęt :

Procesor : intel core 2 duo 2,2 ghz

karta graficzna : vertex radeon hd4850

ram : 4gb

system operacyjny : windows 7 64 bity

wymagania minimalne Battlefield 3

Procesor: dwurdzeniowy o taktowaniu 2 GHz (Core 2 Duo 2.4 GHz lub Athlon x2 2.7 GHz)

Pamięć RAM: 2 GB

Karta graficzna AMD: kompatybilna z DirextX 10.1 i z 512MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 lub 6000, wydajność ATI Radion 3870 lub lepsza)

Plynnie nie, fps w okolicy 30, ale to zalezy zarowno od trybu(single/multi) jak i od mapy. Czy warty kupna? Moim zdaniem nie choc sa tacy co graja na dwurdzeniowych procesorach nawet w multi(ale napewno nie przy taktowaniu 2,2).
Poszukaj na yt odpowiednich filmow, Co prawda jesli autor nie nagrywa takze liczby fpsow to ciezko stwierdzic jak plynnie gra chodzi ale juz przycinki(czeste przy tego typu konfigu) widac bardzo wyraznie.

Czy Bf3 pójdzie mi na moim sprzęcie płynnie ? ( i jak można powiedzieć, to w ilu fps'ach ? I czy warta będzie kupna na mój sprzęt)

Mój sprzęt :

Procesor : intel core 2 duo 2,2 ghz

karta graficzna : vertex radeon hd4850

ram : 4gb

system operacyjny : windows 7 64 bity

wymagania minimalne Battlefield 3

Procesor: dwurdzeniowy o taktowaniu 2 GHz (Core 2 Duo 2.4 GHz lub Athlon x2 2.7 GHz)

Pamięć RAM: 2 GB

Karta graficzna AMD: kompatybilna z DirextX 10.1 i z 512MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 lub 6000, wydajność ATI Radion 3870 lub lepsza)

Karta za słaba jedynie na metro pograsz.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...