Cacek93 2397 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 podepne się do tematu bo mam ten sam problem czyli mycha do około 60zł. Myślałem nad tą : a4tech XL-740K ale podobno sensor jest o kand …. rozbić niewiem zielony jestem w tych sprawach .Zależy mi bardzo na oprogramowaniu OSCAR dołączanym do zestawu(ew. pobrania) Łape mam dość sporą. mysz przeznaczona do grania i bez tekstów proszę że myszki za 60zł NIE NADAJĄ się do grania … a grać można tylko na zabawkach typu razer bo już takiego jednego miałem który nie potrafił zrozumieć że nie każdego na to stać Masz już dwie ciekawe propozycje w tym temacie I jak zawszę zapytam, akceleracja wyłączona? Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 mam wyłączoną pierwsza polecana do X-Luca. A więc XL-740K do dobra mysz którą można brać tak ? Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A więc XL-740K do dobra mysz którą można brać tak ? Lepiej x-luc'e oraz 710bk, chyba, że grasz na wysokim DPI, wtedy będzie dobra. Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 710bk wydaje się być fajny ale boje się że nie będzie pasował do mojej ręki ;/ wydaje się mały Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Od siebie polecę sprawdzoną x740k. Wszystko śmiga elegancko. Wygodna, spora mysz. Ładnie podparta dłoń nie męczy się za szybko. No ale niestety nie dla osób z małą rączką Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 długo ja masZ? Cytuj Link to post Share on other sites
caffu 22 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja od siebie a4tech x760h. Na co dzień gram w Counter Strike'a i bardzo chwale sobie tą myszke. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Hype71 0 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 To może odświeżę temacik;) Zdecydowałem się na x-710bk, tylko nie wiem, jak jest z jakością wykonania. Czy nic w niej nie skrzypi, plasitki spasowane i nie rozleci mi się w pół roku? Miałem parę myszek A4Techa i żadna nie była jakiejś wybitnej jakości, a chciałbym coś kupić naprawdę solidnego. Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 mój kolega miał ten model. grałem na nim jakies 20min ale miałem pozytywne wrażenia Cytuj Link to post Share on other sites
lothia 1 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jeżeli marzycie o dobrym sprzęcie gamingowym to polecam wziąć udział w konkursie organizowanym przez firme TESORO. Do wygrania: klawiatura Durandal Ultimate G1NL oraz myszka Shrike H2L Oba produkty z tego co wiem wchodza na rynek Polski na przelomie luty / marzec. Dokladne Informacje o konkursie i parametrach tego sprzętu mozna znalezc na stronie www.tesorotec.com jak i na facebooku www.facebook.com/TesoroPoland . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts