marcin.p90 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Czy ktoś z posiadaczy tej płyty doświadczył problemów z działaniem sieci po kablu? Mam taki problem, ze nie wykrywa mi sieci po kablu. Sterowniki zainstalowane z płyty (na stronie są chyba te same). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 W menadżerze urządzeń jest wyszczególniona sieciówka? Cytuj Link to post Share on other sites
marcin.p90 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Jest. Żadnego wykrzyknika nie ma, urządzenie działa prawidłowo. Spróbuję jeszcze zainstalować sterowniki z poprzedniej płyty głównej (tam również był Realtek 8111E). Edytowane 12 Stycznia 2013 przez marcin.p90 Cytuj Link to post Share on other sites
game4you 47 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Miałem to samo na swoim mobo, sciągnąłem sterowniki ze strony producenta i śmiga. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin.p90 0 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Mi to niestety nie pomogło. Na stronie mam te same sterowniki co na płycie. Próbowałem nawet sterowników ze strony Realteka i dalej to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
lukiwara11 34 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Może w biosie masz coś przestawione Cytuj Link to post Share on other sites
marcin.p90 0 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nie, kombinowałem na "milion" sposobów i nic. Najlepsze jest to, że jak sieciówka działa, następnie wyłącze kompa na jakieś 30 minut albo dłużej to po włączeniu kompa sieciówki już nie ma w Windowsie. Musze wtedy wyłączyć zasilacz na kilka sekund. Dopiero to pomaga na włączenie się sieciówki. Cytuj Link to post Share on other sites
lukiwara11 34 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Kup kartę sieciową w sklepie i po problemie Cytuj Link to post Share on other sites
marcin.p90 0 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 lukiwara, już nie posiadam płyty. Myślałem też nad takim rozwiązaniem, jednak stwierdziłem, że kupując płytę, która posiada zintegrowaną kartę sieciową, powinna ona prawidłowo działać. Szkoda mi wydawać kolejne pieniądze na dodatkową sieciówkę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts