Skocz do zawartości

Propozycje zmian na forum

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...

Witam, mam propozycje co do zmiany/poprawki/dodania podpunktu: "Czy używane części wchodzą w grę?" (lub coś podobnego) w temacie/wzorze do wypełnienia który znajduje się pod tym linkiem: http://forum.benchmark.pl/forum-9/announcement-13-jak-poprosić-o-pomoc-w-dziale-komputery-zestawy-komputerowe/Jak wiadomo używane części są tańsze, więc można złożyć wydajniejszy zestaw. Dodatkowo pytanie o używane części pojawia się dość często przy prośbię o złożenie nisko budżetowego zestawu.

• Popieram 1
  • 3 tygodnie później...

Nie wiem czy ten temat już był ruszany, ale brakuje mu przycisku powrotu do początku strony, który wyświetlałby się na dole okienka.

Wiem, że jest taki przycik na samym dole strony, ale przewijanie stronki na sam dół aby powrócić na górę jest trochę bez sensu.

To taka moja mała sugestia.

• Popieram 3

Proponuje nad SB dodać informacje o zakazie wklejania linków do własnych tematów, linków do własnych aukcji i zakaz prowadzenia dyskusji w celu rozwiązania problemu.. Ludzie wcale nie czytają regulaminu, a taka krótka informacja może zatrzyma falę retardów.

Pomysł podprowadzony z innego forum.

• Popieram 1

Panowie, wiem, że chcecie dobrze i może Wasza propozycja byłaby OK, ale użytkownicy i tak niczego nie czytają.

Odznaczają co trzeba i do przodu...

Dobrym tego przykładem jest dział 'Sprzedam' w którym przed założeniem tematu są wyświetlone najważniejsze informacje zawarte w regulaminie 'Giełdy' a i tak jest cała masa nieregulaminowych ofert sprzedaży...

Niestety, ale ludzie to lenie i nie chce się im nawet krótkiej informacji przeczytać...

• Popieram 2

Jacek właściwie wszystko wyjaśnił. Ostatecznie rezultatem będzie tylko zagracenie powierzchni na monitorze wszystkim postronnym, bo kto się nie przykłada do pilnowania zasad ten tego nie zrobi, niezależnie czy ma w coś kliknąć, czy coś mu będzie świecić nad okienkiem.

Od tego niestety jesteśmy my, aby takich ścigać i "nagradzać" do momentu aż się nauczą ;)

• 3 miesiące temu...

Czy aktualne punkty będą skasowane czy uda się je jakoś rozdzielić?

Czy jest możliwość aby "temat" automatycznie po kilku dniach bez odpowiedzi wybierał sam najlepsza odpowiedź (np najwięcej plusów lub wypowiedź eksperta) i go zamykał?

Edytowane przez Funkie

Czy jest możliwość

Chyba nie ma, najlepiej zgłosić (przyciskiem) taki temat do zamknięcia.

Ja staram się na bieżąco, sprawdzać tego typu rozwiązane i (lub) do zamknięcia tematy i odpowiednio jest traktować ;)